عباس علی وفایی نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر در ساری افزود: با خرید این مقدار محصولات بیش از 670 میلیارد ریال به کشاورزان استان پرداخت شده است.
وی خاطرنشان کرد: گروهی سوء استفاده گر در چند سال اخیر با تخلیط برنج های غیرمرغوب داخلی و خارجی با برنج های دارای نام و برند استان مازندران ، سمت و سوی حرکت را به سمتی برده که حالت بی اعتمادی برای مصرف کنندگان ما به وجود آمده است.
وی با بیان اینکه نیمی از تولیدات برنج استان از نوع کیفی و نیمی دیگر از نوع برنج های پرمحصول است اظهار داشت: امسال در خصوص برنج های پرمحصول اقدامات خوبی صورت گرفته و با توجه به شرایط ایجاد شده بیش از 57 هزار تن خرید داشتیم و بیش از 67 میلیارد تومان به کشاورزان پرداخت شده است.
وفایی نژاد خاطرنشان کرد: این مسئله باعث شده این ذهنیت ایجاد شود که گروهی سوء استفاده گر بتوانند این تفکر را در جامعه القاء کنند که برنج مازندران برنج یکدستی نیست و بر این اساس صدمات زیادی را در فرهنگ مصرف برنج به برنج تولیدی استان وارد کرده است.
رئیس سازمان بازرگانی مازندران با اشاره به اینکه در سال جاری بیش از 57 هزار تن برنج پرمحصول از کشاورزان استان خریداری شده است گفت: نام تجاری مازندران در قالب برنج طارم احیا می شود.
مازندران 460 هزار هکتار اراضی شالیزاری دارد.