به گزارش خبرنگار مهر، دکتر سید حمیدرضا بهشتی شب گذشه در نشست اعضای اتحادیه واردکنندگان مکملهایی غذایی با معاون غذا و داروی وزارت بهداشت، گفت: در سال 84 شاهد پدیده پرشتاب قاچاق مکملها در کنار محصولات OTC بودیم که مخاطرات بسیار زیادی برای سلامت جامعه ایجاد کرده بود.
وی در عین حال با مثبت خواندن روند واردات قانونی مکملها به کشور، افزود: این وضعیت سبب شد تا حدود زیادی بازار قاچاق این محصولات برچیده شود.
بهشتی با اشاره به بالا بودن تقاضای جامعه برای مصرف مکملهای غذایی، گفت: در سال 87 شاهد گردش مالی 240 میلیارد تومانی از محل واردات این محصولات در کشور بودیم که این وضعیت در سال قبل از آن حدود 133 میلیارد تومان بوده که رشد 180 درصدی را نشان می دهد.
رئیس اتحادیه واردکنندگان مکملهای غذایی ادامه داد: تا کنون بیش از 600 محصول از اداره غذای وزارت بهداشت، پروانه بهداشتی دریافت کرده اند و برای بیش از 4500 نفر قشر تحصیلکرده جامعه اشتغال ایجاد شده است.
بهشتی افزود: مکملهای غذایی بر اساس مطالعات جهانی می توانند نقش تاثیرگزار و معناداری در مقابله با سوءتغذیه ، کنترل و به تعویق انداختن بسیاری از بیماریها داشته باشند.
به گفته وی، تقاضای بازار جهانی برای مکملهای غذایی و رژیمی در سال 2007 حدود 4/53 بیلیون دلار بود که در مقایسه با سال قبل از آن یعنی 2006 که 51 بیلیون دلار بوده است، رشد چهار درصدی داشته است.
بهشتی از اتحادیه واردکنندگان مکملهای غذایی به عنوان بازوی مشورتی معاونت غذا و داروی وزارت بهداشت نام برد و افزود: اعتقاد ما، حفظ و ارتقای سلامت جامعه است و در همین راستا آماده هرگونه تعامل و همکاری با وزارت بهداشت هستیم.