یحیی آل اسحاق در گفتگو با مهر گفت: هنوز مذاکرات دولت و اتاق بازرگانی به نمایندگی از بخش خصوصی برای خرید نمایشگاه بین المللی، جدی نشده است؛ چراکه در اصل اینکه نمایشگاه در محل فعلی باقی بماند یا به دلیل مشکلات ترافیکی به مکان دیگری، انتقال داده شود، شک و تردید وجود دارد.
رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن تهران افزود: همچنین در نوع واگذاری و ادامه فعالیت شرکت سهامی نمایشگاههای جمهوری اسلامی ایران، مباحثی وجود دارد و نمی توان گفت که کار تمام شده است بلکه مذاکرات همچنان ادامه دارد.
پیش بینی از تحقق درآمد مالیاتی سال آینده
وی با اشاره به افزایش درآمد پیش بینی شده دولت از مالیاتها در بودجه سال 89 کل کشور تصریح کرد: منبع درآمدی که برای حصول مالیات در نظر گرفته شده در بودجه سال 89 تدارک دیده شده، شرکت نفت است که اگر این شرکت، مالیات را محقق کند، به طور قطع دولت در حصول درآمدهای مالیاتی خود در سال آینده، موفق خواهد بود.
آل اسحاق ادامه داد: اگر درآمد مالیاتی پیش بینی شده از این محل، تامین نشود به طور قطع کشور با مشکل برخورد خواهد کرد و فشار بر روی بخش خصوصی و مودیان مالیاتی، بیشتر خواهد بود؛ لذا به نظر می رسد که تصور دولت از تعیین این مالیات در بودجه سال آتی کل کشور، بر این است که از درآمد شرکتهای نفتی این میزان مالیات را تامین کند.
وی در پاسخ به سئوالی مبنی بر پیشنهادات بخش خصوصی برای دریافت مالیات از تولیدکنندگانی که در اثر بحران، دچار رکود شده اند؟ گفت: برای خروج واحدهای تولیدی کشورهای دنیا از بحران، معافیتهای مالیاتی، کمکهای بانکی و بخشودگی های تعرفه ای در نظر گرفته می شود.
توجه ویژه بانک مرکزی به بخش تولید
به گفته آل اسحاق، آنچه از عملکرد بانک مرکزی استنباط می شود، این است که به بخش تولید توجه ویژه ای مبذول شده است که بر این اساس، رئیس کل بانک مرکزی خبرهای خوشی در این رابطه دارد تا با اجرای قانون هدفمند کردن یارانه ها و بازتوزیع درآمدهای حاصل از آن، از تولید حمایت شود.
وی ادامه داد: به نظر می رسد بانک مرکزی، تفکیکی میان سوء استفاده کنندگان از تسهیلات بانکی و کسانی که براثر بحران، دچار مشکل شده اند، قائل شده است. در مجموع حس من این است که بانک مرکزی، توجه ویژه ای به بخش تولید دارد.