به گزارش خبرنگار مهر، رسول علی اشرفی پور بعد از ظهر شنبه در حاشیه همایش یکروزه شهرداران مازندران در آمل افزود: ایجاد سازمان بازیافت در شهرداری های استان از واجبات بوده که برخی از این واحدهای شهری استان هیچ اقدامی در این زمینه صورت نداده اند.
وی خاطرنشان کرد: ایجاد سازمان بازیافت در شهرداری در حفظ محیط زیست تاثیر بسزایی داشته که شهرداران باید نسبت به این اقدام مهم جدیت بیشتری داشته باشند.
مدیرکل حفاظت از محیط زیست مازندران با اشاره به اینکه تفکیک زباله از مبدا در کشورهای پیشرفته از درب منازل صورت می گیرد، بیان کرد: این مهم باید در مازندران نیز به صورت اجرایی فرهنگ شود.
علی اشرفی پور با بیان اینکه شهرداران باید نسبت به تغییر کاربری فضاهای شهری اهتمام داشته باشند، یادآور شد: مسئولان نباید جنگل و مرتع را جزو فضای سبز شهری و روستایی خود قلمداد کنند.
وی با اعلام این مهم که استاندارد فضای سبز شهری برای هر ایرانی 11 متر مربع و برای یک خارجی در کشورهای پیشرفته 21 متر مربع است، گفت: متاسفانه مازندران با دارا بودن پنج متر مربع سرانه فضای سبز شهری به ازای هر شهروند از استاندارد کشوری نیز پایین تر است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران با اشاره به اینکه فعالیتهای آموزشی این نهاد در زمینه مدیریت پسماند در سالهای اخیر آغاز شده است، افزود: در سال جاری نیز هزار و 500 نفر ساعت آموزش در این زمینه در استان انجام شد.
وی با بیان اینکه تفاهمنامه ای میان سازمان محیط زیست و شورای استان در راستای طرح مدیریت فاضلاب شهرهای مازندران منعقد خواهد شد، افزود: احداث چاه های سپتیک تانک سبب در منازل و ادارات سبب حفظ 60 درصد منابع آب زیرزمینی می شود که شهرداران باید در صدور پروانه ساخت و ساز این موارد را لحاظ کنند.