زهره الهیان در گفتگو با خبرنگار پارلمانی مهر، با اشاره به سخنان اخیر مقام معظم رهبری و تاکید ایشان بر استفاده از دیپلماسی عمومی، تصریح کرد: این موضوع بسیار بجا و در شرایط کنونی حاکی از نگاه بلند و عمیق مقام معظم رهبری به سیاست خارجی است.
وی با بیان اینکه در جلسات کمیسیون امنیت ملی مباحث بسیاری را در زمینه دیپلماسی عمومی داشته ایم و از وزیر امور خارجه نیز در این زمینه برنامه طلب کرده ایم گفت: امیدواریم که در دستگاه دیپلماسی با توجه به برنامه ای که وزیر امور خارجه در زمان رای اعتماد خود مبنی بر فعال کردن دیپلماسی عمومی ارائه کرده بود، شاهد تحرک قابل قبولی باشیم.
الهیان در عین حال گفت: البته باید ساختارهای مورد نیاز این نوع از دیپلماسی را تعریف کرده و با توجه به عمق مبانی معرفتی انقلاب دیپلماسی عمومی را پایه ریزی کنیم.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی این نوع از دیپلماسی را ارتباط با اقشار مختلف در میان مردم جهان عنوان کرد و گفت: اینکه گفته شود لزوما باید با مردمی ارتباط برقرار کرد که در تصمیم گیری دولتهاشان تاثیرگذارند اشتباه بوده و به هر حال تمامی ملت ها در تصمیم گیری دولتمردان کشورشان منشاء اثر هستند.
وی افزود: بدون شک بسته ترین نظام های سیاسی نیز از مردم خود تاثیر پذیرفته و انتقال پیام جمهوری اسلامی به این مردم نیز بی تاثیر نخواهد بود.
الهیان در پایان با تاکید بر اینکه باید برنامه ای جامع برای دیپلماسی عمومی داشته باشیم گفت: هر چند اقدامات پراکنده نیز تاثیرات کوتاه مدت و بلند مدت مقطعی را به جای می گذارد ولی اگر بخواهیم به اهدافی که از این نوع دیپلماسی داریم برسیم باید بر اساس آن اهداف جامع دیپلماسی عمومی را در دستور کار قرار داده و پیگیری کنیم.