حسین خان احمدی در گفتگو با خبرنگار مهر در گرگان افزود: با اضافه شدن این واحدها از لحاظ خاک و جمعیت 100 درصد تحت پوشش نظام علمی - کاربردی قرار خواهد گرفت.
وی با اشاره به گذشت دو سال از تاسیس واحد استانی افزود: در مدت دو سالی که از تاسیس واحد استانی می گذرد، موفق شدیم تعداد دانشجویانمان را به بیش از پنج هزار نفر برسانیم و قصد داریم در برنامه 5 ساله این عدد را به 15 هزار نفر افزایش دهیم.
وی در خصوص برنامه های دانشگاه برای اشتغال فارغ التحصیلان به تفاهمنامه دانشگاه جامع علمی - کاربردی به صندوق مهر امام رضا (ع) اشاره کرد و گفت: با امضای این تفاهمنامه قادر هستیم هر دانشجویی که طرحی برای اشتغال داشته باشد به هر نفر تا 15 میلیون تومان وام اختصاص بدهیم.
وی همچنین از جذب دانشجویان نظام علمی - کاربردی در بازار کار گفت و افزود: بین 80 تا 82 درصد فارغ التحصیلان دانشگاه جذب بازار کار می شوند.
خان احمدی ابراز امیدواری کرد: با استانداردسازی مراکز، یک دانشگاه سرآمد در بین دانشگاه های استان باشیم تا نظام علمی - کاربردی بتواند در بین خانواده دانشجویی جایگاه خود را پیدا کند.
رئیس دانشگاه علمی - کاربردی گلستان بیان داشت: اسفند سال 86 که واحد استان گلستان تاسیس شد ، استان تنها 2 مرکز علمی - کاربردی داشت که مجموع هزار و 100 دانشجو مشغول به تحصیل بودند.
وی عنوان کرد: اکنون 9 مرکز علمی کاربردی در استان فعال هستند که پنج مرکز متعلق به بخش خصوصی ، یک مرکز متعلق به بخش عمومی و 3 مرکز متعلق به بخش دولتی است.
وی به تعداد دانشجویان شاغل به تحصیل اشاره کرد و گفت: در طی دو سال تعداد دانشجویان این دانشگاه 400 در صد رشد داشته و به پنج هزار و 200 نفر رسیده است.