به گزارش خبرنگار مهر در ساری، هادی ابراهیمی ظهر چهارشنبه در سیزدهمین جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان با محوریت اوقات فراغت در استانداری افزود: رویکرد سفر سوم دولت با رویه فرهنگی بوده بنابراین دستگاه های متولی امر جوانان باید از این پتانسیل بالقوه به شایستگی بهره گیری کنند.
وی خاطرنشان کرد: پرداختن به مسائل جوانان و ساماندهی موضوعات مرتبط با این طبقه اثرگذار جامعه باید در ستاد ساماندهی جوانان بیشتر لحاظ شود.
معاون سیاسی و امنیتی استانداری مازندران با اشاره به اینکه تاثیرات اوقات فراغت بر جوانان سبب پویایی فرهنگ، سیاست و اقتصاد هر جامعه ای می شود، بیان کرد: باید سامانه مناسبی به لحاظ ساماندهی امور جوانان و توجه به اولویت های اوقات فراغت متناسب با اقتضائات روز جامعه تبیین و اجرایی شود.
ابراهیمی با بیان اینکه بسته پیشنهادی سفر سوم دولت به مازندران در حال مهیا و تدوین شدن است، یادآور شد: سازمان جوانان مازندران باید در این بسته سبد فرهنگی برای جوانان تبیین و طرح ریزی کند.
وی خواستار پویایی، بالندگی و ارتقاء سطح ستاد ساماندهی امور جوانان مازندران شد و افزود: این ستاد باید از نظرات نخبگان، اساتید، صاحب نظران و کارشناسان مرتبط با مسائل اجتماعی بهره گیری کند.
این مسئول استانداری مازندران با بیان اینکه خلاقیت و پویایی برنامه های اوقات فراغت در استان باید متناسب با پویایی جامعه باشد گفت: نشاط اجتماعی جوانان که سال ها از ذهن مسئولان پاک شده باید از طریق این ستاد تقویت و احیاء شود.
وی با رد اظهار نظر برخی افراد جامعه که از جوانی به عنوان تهدیدی برای جامعه امروز تلقی می کنند اظهار داشت: جوانان سرمایه های اجتماعی کشور بوده و از آنان باید به عنوان فرصت بهره گیری کرد.
به گفته ابراهیمی، کارگروه های اقتصادی و اجتماعی برای رفع مشکلات اشتغال و معیشتی جوانان باید در سازمان ملی جوانان تشکیل شود.
وی بیان داشت: برنامه های فرهنگی و هنری در ستاد ساماندهی اوقات فراغت باید متناسب با سه شاخصه میل، مصلحت و نیاز مخاطب جوان تبیین شود.
مدیرکل سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران همچنین خواستار بهره گیری از مولفه های دینی، ملی و بومی متناسب با اقلیم استان در حوزه فرهنگ و هنر برای ایجاد نشاط اجتماعی در بین جوانان شد و گفت: برنامه های روزمره و روتین در ستاد ساماندهی جوانان باید فنا و نابود شود.