یک مخترع ژاپنی یکسری "آهنگهای زنگ دار" ویژه تلفنهای همراه ساخته است که نقش درمانی دارند و می توانند در معالجه بیماریهایی چون بی خوابی، تنبلی و آلرژی مورد استفاده قرار گیرند.

به گزارش خبرگزاری مهر، این آهنگها که با عنوان "آهنگهای زنگ دار درمانی" شناخته می شوند را "مانسومی سوزوکی" رئیس "لابراتوار آهنگهای زنگ دار ژاپن" اختراع کرده است. این لابراتوار 8 سال قبل در "لابراتوار آکوستیک ژاپن" تاسیس شده است.

به نظر می رسد "آهنگهای زنگ دار درمانی" یک شوخی باشند اما واقعیت دارند و به گفته سخنگوی "ایندکس" بزرگترین شرکت مخابرات ژاپن بارگذاری این آهنگها با استقبال چشمگیری مواجه اند.

این آهنگها شامل 26 آهنگ زنگدار موبایل هستند که به کاربران کمک می کنند تا مشکلاتی از قبیل بی خوابی مزمن، خستگی، تنبلی، آلرژی به گرده افشانی گیاهان و بد حالتی پوست را حل کنند.

این آهنگها به خاطر یک تخلیه امواج آلفا که ترکیبی از صداهای جنگل مثل آواز پرندگان و یا صدای جریان آب است عمل درمانی خود را انجام می دهند.

این آهنگها که با همکاری یک تیم پزشکی ساخته شده اند یک سری از بسامدهای مختلف را ساطع می کنند برای مثال افرادی که از آلرژی به گرده افشانی رنج می برند می توانند این آهنگها را در کنار حفره های بینی خود پخش کنند و پس از چندبار پخش آهنگ، حفره های بینی باز می شوند و آب ریزش بینی از بین می رود.

هر تلفن می تواند به صورت شخصی شده و براساس نوع بیماری کاربر آهنگ درمانی مورد نظر را انتخاب و بارگذاری کند. بسامد آهنگها براساس نوع بیماری تغییر می کند. 

براساس گزارش دیلی تلگراف، یکی از اولین دانشمندانی که ارتباط میان آهنگهای زنگدار تلفنهای همراه و بدن انسان را درک کرد یک ژاپنی دیگر به نام "هیدتو تومابکی" است که 15 سال از زندگی خود را صرف ساخت آهنگی کرد که بتواند الحان زیرآستانه ای صدای کودکی را که گریه می کند تقلید کند.

به گفته این پزشک، زنان هم در سطح احساسی و هم در سطح فیزیکی نسبت به این آهنگ زنگدار واکنش نشان می دهند که نتیجه آن منجر به افزایش حجم قفسه سینه و تنفس بهتر می شود.