علاالدین محسنی در گفتگو با خبرنگار مهر در سنندج اظهار داشت: با توجه به اجرای طرح مطالعاتی مقاوم سازی در کلیه واحدهای آموزشی استان مشخص شد که حدود 40 درصد از مدارس کردستان تخریبی هستند.
وی ادامه داد: طرح مطالعاتی مقاوم سازی واحدهای آموزشی در استان کردستان به مدت دو سال و با استفاده از مجربترین کارشناسان و افراد صاحب نظر اجرا گردید، که در این طرح وضعیت ساختمان دو هزار و 522 مدرسه مورد بررسی قرار گرفت و در پایان مشخص شد که ساختمان هزار 193 مدرسه تخریبی و غیرقابل استفاده است که باید در کوتاهترین زمان ممکن تخریب و دوباره ساخته شوند.
مدیر کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان کردستان خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه بخش زیادی از مدارس استان کردستان قدیمی و بیش از 25 سال عمر دارند، بنابراین اجرای این طرح بسیار مهم و امیدواریم که با تامین به موقع اعتبار بتوانیم طی پروسه زمانی مشخصی نسبت به تخریب و باسازی این تعداد مدارس اقدام کنیم.
محسنی با اشاره به دیگر نتایج مطالعات صورت گرفته در استان کردستان بیان داشت: همچنین بر اساس بخش دیگری از نتایج مشخص شد که هزار و 329 مدرسه نیز نیازمند اجرای طرح مقاوم سازی هستند و در حال حاضر تمامی مراحل مطالعاتی آنها انجام شده و نقشه های مربوطه هم برای عملیات اجرایی تهیه شده است.
وی گفت: در حال حاضر میزان اعتباری که برای بحث مقام سازی واحدهای آموزشی در استان کردستان اختصاص داده شده کافی نیسست که امیدواریم با تلاش مسئولان و همچنین نمایندگان مردم استان در مجلس سهم اعتبارات این طرح در بودجه سال آینده با افزایش چشم گیری مواجه شود.
مدیر کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان کردستان عنوان کرد: برای تخریب و بازسازی مدارس استان کردستان مبلغی بالغ بر هزار میلیارد ریال اعتبار مورد نیاز است که امیدواریم این مبلغ طی حداقل مدت زمان چهار سال به این مهم اختصاص داده شود.