خبرگزاری مهر- گروه فرهنگ وادب: جلد هفتم از مجموعه "تاریخ نقد جدید" به نقد در زبانهای آلمانی، روسی و کشورهای اروپایی از سالهای 1900 تا 1950 میپردازد. این کتاب شامل سه بخش "نقد به زبان آلمانی"، "نقد در روسیه" و "نقد در اروپای شرقی" و هجده فصل است که در آنها به مکتبها و افراد شاخص در هر دوره میپردازد.
"سمبولیسم در آلمان"، "منتقدان روزنامهنگار"، "سه متفکر"، "منتقدان ادب پژوه زبانهای رومیایی"، "منتقدان پژوهنده در ادبیات آلمانی"، "منتقدان مارکسیست"، "نگاه به گذشته"، "شاعران"، "مارکسیستها"، "تاریخ ادبی نویسی"، "فرمالیست روسی"، "د.س. میرسکی"، "میخائیل باختین"، "رامان یاکوبسن"، "رمان اینگاردن" و "چکوسلواکی" عناوین فصلهای این کتاب هستند.
مجموعه "تاریخ نقد جدید" از اعتبار زیادی بین منتقدان و پژوهشگران برخوردار است. دیوید دیچز منتقد بزرگ انگلیسی و مولف کتاب "شیوههای نقد ادبی" درباره کار رنه ولک میگوید: برای نوشتن تاریخ نقد جدید اروپایی کسی را به صلاحیت آقای ولک سراغ ندارم. در اهمیت این کتاب نمیتوان تردید کرد. مجموعه اسباب انتقادی و علمی که در آن به کار گرفته شده اعجاب آور است. تاریخ نقدی مانند آن وجود ندارد؛ هیچ اثر دیگر اینچنین حاوی دامنه و موضوعیت و ربط آن با مسائل عصر ما نیست.
همچنین مارک شوور منتقد معروف آمریکایی گفته است: دانش، روش، استقلال رای و بهرهمندی از "منظری بینالمللی" همه اینها دست به دست هم دادهاند تا کتابی فراهم آورند که دهها سال در این موضوع یا آثار هر یک از افرادی که در آن مورد بحث قرار گرفتهاند مرجعی معیار خواهد بود.