مايكل والزر فيسلوف مطرح اخلاق و جنگ علاوه بر دو پرسش اخلاقي به جنگ رفتن و جنگيدن پرسش عدالت پس از جنگ را نيز مهم ارزيابي مي كند.

به گزارش خبرنگار گروه دين و انديشه خبرگزاري "مهر"، تفكر مدون و منضبط در باب اخلاق جنگ به صورت
 سنتي به دو حوزه مقيد مي شود كه اين دو حوزه پرسشهاي اخلاقي در باب به جنگ رفتن و تاملات اخلاقي در باب جنگ كردن هستند.

مايكل والزر البته يك متفكر اخلاقي و سياسي است كه نقش مهمي در گفتمان اخلاقي منوط به جنگ ايفا مي كند و پرسش سومي را به اين پرسشها افزون كرده و اين پرسش آن است كه عدالت پس از جنگ چگونه محقق مي شود. او در كتاب " جنگهاي عادلانه و ناعادلانه" نظريه اي  را در مورد جنگ عادلانه مطرح مي كند كه از تفكر آگوستين ناشي مي شود و آن را با جريان اصلي علم سياسي كنوني تطبيق مي دهد .

پروفسور والزر اما در كتاب " استدلال ورزي در باب جنگ" كه اين كتاب ماه قبل از سوي انتشارات دانشگاه ييل منتشر شده معتقد است كار او در كتاب " جنگهاي عادلانه و ناعادلانه" خلاصه و مجمل است  و به مسايل مبتلابه بشر كه هم اكنون با آنها مواجه است عطف توجه نشان نمي دهد.

 با اين همه ، كتاب جديد واالزر هم كتابي مجمل و خلاصه است و دوازده مقاله وي را كه قبل از سال 2000 نگاشته شده اند در بر مي گيرد ولي اين مقالات انضمامي اند و ميان كار تخصصي و مسايل عامه بشري در نوسانند. اين مقالات به جنگهايي چون كوزوو ، رواندا ، كشمكش ميان فلسطينيان و اسراييليان و تروريسم اشاراتي مي كنند.