به گزارش خبرنگار مهر در کرمان، سالهای اخیر سال افول سینما در استان کرمان است هر چند که این رویه در کل استانهای کشور درحال رخ دادن است اما تعطیلی سینماهای کرمان چه در مرکز استان و چه در شهرستانها طی سالهای اخیر شدت گرفته است.
تعطیلی دو سینما در رفسنجان، سینما شوباد کهنوج، جیرفت، زرند، بافت و بم طی سالهای اخیر در استان کرمان روی داده است و تنها بازمانده سینماها در شهرستانهای استان کرمان سینمای سیرجان است که مدیر این سینما نیز طی مصاحبه ای از تعطیلی قریب الوقوع این سینما طی یک ماه آینده خبرداده است.
این درحالیست که پس از تعطیلی سینما نور و درخشان و همچنین دوسالن سینمای مجهز "شهر تماشا" کرمان نیز که در سال جاری روی داد تعداد کل سینماهای استان کرمان با 20 شهرستان تنها دو سینما با قدمت بیش از 30 سال است که مدیر این دو سینما نیز در گفتگو با خبرنگار مهر در کرمان گفت: امکان تعطیل شدن این سینماها به دلیل عدم مراجعه مردم به سینما و عدم حمایتهای دولتی نیز وجود دارد.
اصغر فرهادی که مدیریت دو سینمای باقیمانده کرمان که سینما "مهتاب" و سینما "آسیا" نام دارند را به عهده دارد، اظهار داشت: طی ماه های اخیر بسیار در خصوص صنعت سینما در رسانه ها صحبت شده است اما عملا هیچ اقدامی از سوی مسئولان برای حمایت از این هنری صورت نگرفته است.
وی ادامه داد: چرا باید سینما که در بسیاری از کشورها جزء شاخصهای فرهنگی است در کشور ما به این سرعت و با این شیب سیر نزولی خود را طی کند.
آنچه که مسلم است با ادامه روند فعلی عملکرد سینماها بخصوص در استانها بزودی شاهد تعطیلی صنعت سینما در اکثر شهرستانهای کشور خواهیم بود همانطور که تاکنون نیز شاهد این روند نزولی بوده ایم.
علی حاج اکبری مدیر تنها سینمای شهرستان سیرجان که آخرین سینمای فعال شهرستانهای کرمان می باشد نیز خواستار حمایت مسئولان فرهنگی است.
وی افزود: از 500 صندلی این سینما درهر سانس تنها 15 صندلی اشتغال می شود و این تعداد بلیط فروشی حتی نیمی از هزینه های هر سانس را نیز جبران نمی کند.
حاج اکبری نیز خبر از تعطیلی این سینما در آینده نزدیک داده است و گفت: در صورت این اتفاق تنها گزینه تمامی مردم 20 شهرستان کرمان برای دیدن یک فیلم سینمایی، مسافرت به شهر کرمان است.
تعطیلی سینماها در شهرستانها و حتی مراکز استانهای کشور بزودی موجب کاهش شدید فروش فیلمهای سینمایی و در نتیجه ورشکستگی صنعت سینما در کشور خواهد شد و این درحالیست که مردم همچنان رغبتی به حضور در سینما های قدیمی و با صندلی های مندرس و فیلمهایی که با ذائقه آنها فاصله دارند نشان نمی دهند.