رحماني خليلي در خصوص آخرين وضعيت گفتگو ها با موسوي گفت:رايزني ها ادامه دارد و دوستان ما به اين مسئله اميدوار هستند كه وي بپذيرد ولي بحث اين است كه وي چه كاري مي توانند انجام دهند .

به گزارش خبرنگار سياسي مهر عضو شوراي مركزي مجمع روحانيون مبارزبا انتقاد از شيوه برخي تبليغات در خصوص انتخابات رياست جمهوري اظهار داشت : من اين روش تبليغ را قبول ندارم بايد براي امر تبليغات فرهنگ سازي شود يعني جامعه با انگيزه در امر انتخابات شركت كند و در اين راستا جامعه را بايد ازانفعال سياسي در آوريم كه خود جوش راجع به مسئله انتخابات و از جمله انتخابات رياست جمهوري به بحث، تحليل و نقد و انتقاد علمي بپردازد .

وي تاكيد كرد : اينكه ما خودمان بياييم و جلوتر از مردم تصميم بگيريم و براي افكار عمومي ارزش و اعتباري قائل نشويم روش قابل قبول و منطقي نيست.

عضو شوراي مركزي مجمع روحانيون مبارزبا تاكيد بر اينكه بايد ابتدا فرهنگ سازي شود و تصميم گيري ها متناسب با افكار جامعه باشد اظهار داشت :  ما هنوز افكار عمومي جامعه را در اختيار نگرفته ايم و اطلاعات به روزي از خواسته هاي جامعه نداريم و هيچ گونه مخاطب شناسي از امر انتخابات رياست جمهوري نكرديم و بعد خود مياييم و بلافاصله نظريات خود را اعلام و  به تعبيري تماميت خواهي مي كنيم كه اين روش نمي تواند در نظامي كه نخبگان بحث توسعه سياسي و مردم سالاري را مطرح مي كنند روش  پسنديده اي باشد .

رحماني خليلي زمان مديريت اجرايي موسوي را با زمان فعلي يكي ندانست و گفت : من در جلسات خود بارها اين بحث را با دوستان داشته ام كه يكي از شاخص هايي را كه بايد در امر تصميم گيري مردم لحاظ كنيم مخاطب شناسي است . بايد بدانيم كه جامعه فعلي امروز ما بسيار پيچيده شده است؛ توقع و انتظارات مردم فوق العاده بالا رفته است در حالي كه جامعه پيروزي انقلاب و جنگ جامعه كم توقع و كم انتظار بود و پيچيدگي فعلي جامعه را نداشت .

عضو شوراي مركزي مجمع روحانيون مبارزتصريح كرد: آن زمان با حضور امام (ره) و مسئله جنگ تحميلي تمام انرژي ، فكر وتوان متوجه جبهه و جنگ بود و جامعه آن روز يك جامعه دين داري بود كه تازه به پيروزي رسيده بود و توقع و انتظارات در مقوله تقويت پايه هاي ديني بوده است و كمتر به سمت خواسته هاي اقتصادي و معيشتي بود.

وي تصريح كرد: اما الان هم توقعات و انتظارات جامعه بالا رفته است و هم جامعه پيچيده تر شده است ودر اين ميان تشكل ها و احزاب نيز توقعات جامعه را افزايش داده اند.

خليلي رحماني تصريح كرد :  جامعه فعلي و نسل جوان نسلي نيست كه آمريت را بپذيرد و هر چه بالا دستور دهد بپذيرد و اطاعت كند ؛ نسل فعلي نسل استدلال، منطق و خرد است و تا زماني كه خود نسل جوان قانع ومتقاعد نشود و استدلالي در تصميم نبيند در صحنه حاضر نمي شود كه  ما در انتخابات مجلس شوراي اسلامي و شوراها اين مسئله را به وضوح ديديم اين گونه عدم حضورها مشروعيت سيستم و نظام را زير سئوال مي برد .

وي افزود: من متعقدم بايد افكار عمومي را تست كنيم و بر اساس خواسته هاي مردم شخص مورد نظر را معرفي كنيم.

وي در خصوص اينكه موسوي اعلام كرده است در انتخابات شركت نخواهد كرد افزود: آقاي موسوي موانع و چالشها را بازگو كردند و اظهار داشتند من پيشنهاد عملياتي دارم در واقع منظور اين نيست كه ما نتوانيم اين موانع را برطرف كنيم و اين چالشها را كنار بزنم و كارهاي اساسي نكنيم با توجه به وجود چالشها و موانع وجود راه حل هاي است كه با توجه به وفاق ملي مي تواند چارچوب امنيت ملي را تضمين كند .

وي در خصوص تاثير كابينه ائتلافي در موفقيت دولت آينده گفت : در يك نظام كه نظام حزبي نيست نمي توان چنين قضاوتي كرد.