حمید رضا قاسمی در گفتگو با خبرنگار مهر در قزوین با اعلام این خبر گفت: از آنجا که استفاده از تبحر و ذوق هنرمندان رشته های مختلف صنایع دستی در مرمت آثار تاریخی شهر قزوین می تواند به ایجاد انگیزه، خلاقیت و نوآوری این صنعت کمک شایانی کند با اجرای این طرح از نیروهای متعهد و بومی که به شهر و تاریخ و هنر آن اهمیت می دهند برای بازسازی و مرمت آثار باستانی استفاده کردیم.
قاسمی افزود: پروژه مرمت آثار تاریخی در حال حاضر با استفاده از اساتید مجرب در رشته سفال و سرامیک آغاز شده و امیدواریم با ابتکار در این پروژه بتوانیم از نیروهای تخصصی خود در زمینه مرمت آثار تاریخی شهر قزوین استفاده کنیم.
وی با اشاره به روند مرمت آثار تاریخی در استان اظهار داشت: در حال حاضر با حضور اساتید مجرب، در مرکز آموزش صنایع دستی شهرستان قزوین هنرمندان رشته سفال و سرامیک مشغول بازسازی کاشیهای هفت رنگ مناره های مسجد جامع قزوین هستند که این کار اقدامی بی نظیر به منظور استفاده از ظرفیتهای موجود هنرمندان برای احیاء هنرهای سنتی و اصیل منطقه است.
قاسمی ایجاد ذوق و انگیزه برای هنرمندان جوان به منظور ادامه این راه ارزشمند را از دیگر ویژگیهای این طرح برشمرد و گفت: این فعالیت زمینه فراگیری بسیاری از اصول و شگردهای ویژه هنر کاشی کاری را برای هنرمندان علاقمند فراهم خواهد کرد.