ژاله علو، چهره ماندگار هشتمین دوره همایش چهرههای ماندگار درباره کمبود دستمزدها در نمایشهای رادیویی به خبرنگار مهر گفت: این مسئله را باید از مسئولان پرسید. من هم در این باره شاکی هستم. البته نه به خاطر خودم، بلکه برای جوانانی ناراحت هستم که این حرفه را انتخاب کردند و وارد کار شدند. آنها استعداد خوبی دارند، ولی متاسفانه به اندازه زحمتی که میکشند دستمزد دریافت نمیکنند. واقعاً دستمزد آنها به اندازه یک صدم کاری است که انجام میدهند.
وی درباره اینکه آیا عشقی که خودتان به بازی دارید آن را در جوانان هم میبینید، گفت: عشق در میان جوانان وجود دارد، اما شرایط زندگی باعث شده که این عشق کمرنگ شود و آنها به ناچار مجبور هستند کارهای مختلف انجام دهند تا بتوانند زندگیشان را تامین کنند. متاسفانه شرایط زندگی باعث شده تا این عشق از آنها دور شود. معتقدم باید دستمزدها افزایش یابد تا مشکلات جوانان نیز برطرف شود.
این چهره ماندگار درباره اینکه آیا درباره مشکلاتتان با رئیس سازمان صدا و سیما صحبت نکردید، گفت: اتفاقاً 26 آبان ماه ملاقاتی با ایشان در دفترشان داشتیم و من در این دیدار تاکید کردم بهتر است نگاه مهربانتری به رادیو شود. آقای ضرغامی هم قولهایی داده است، اما باید ببینیم چه اتفاقاتی میافتد. البته ایشان کارهای فراوانی دارند، اما اگر این قول مساعد در میان کارهای زیادشان فراموش شود باز هم به سراغشان میروم.
علو درباره اینکه چرا همیشه رادیو مظلوم واقع میشود، با خنده توضیح داد: متاسفانه ما تبعیدی هستیم. نمیدانم شاید از وقتی که تلویزیون و دیگر رسانههای سرگرم کننده آمد به رادیو توجه نمیشود. در حالی که این رسانه هنوز هم مخاطب خودش را دارد به ویژه در شهرستانها مردم رادیو را دوست دارند و هر جا که من را میبینند اظهار لطف میکنند.
این بازیگر در پاسخ به این سئوال که برخی معتقدند زمان نمایشهای رادیویی گذشته است، آیا او هم این نظر را دارد، گفت: ممکن است جوانان برای سرگرمی سراغ برنامههای دیگری بروند، اما یک کم از جوانی بگذرند شنیدن نمایشهای رادیویی برایشان سرگرم کننده است و به جای اینکه داستان بخوانند آن را گوش میدهند. فکر نمیکنم طرفداران نمایشهای رادیویی کم شده باشد. منظورم این نیست که علاقمندان نمایشها مثل سابق است، اما کم هم نیست.