به گزارش خبرگزاری مهر درحالی که گروه هفت نگاه درحال رایزنی با هنرمندان برای تعدیل قیمت آثار تجسمی است، نزدیک به 90 درصد قیمتهای چهارمین نمایشگاه و فروش سال هنرهای تجسمی هفت نگاه که پنج شنبه چهارم آذر در خانه هنرمندان برپا میشود، اعلام شد.
شروع قیمتهای هفت نگاه چهارم با 50 هزار تومان است که در مقایسه با سالهای گذشته یک اتفاق مثبت است .براساس اعلام گروه هفت نگاه متشکل از هفت نگارخانه آریا، الهه، دی، گلستان، ماه مهر، والی و هفت ثمر اثری از نقاش و شاعر برجسته ایرانی "سهراب سپهری" به عنوان گرانترین اثر این دوره انتخاب شده است.
این اثر که از مجموعه منظرههای سهراب سپهری محسوب میشود با تکنیک رنگ و روغن خلق شده است. دو تابلوی نقاشی سیدمحمد احصایی با 35 و 12 میلیون تومان، تابلویی از آیدین آغداشلو 28 میلیون تومان، پروانه اعتمادی 22 میلیون تومان، اثری از پرویز کلانتری 20 میلیون تومان، نصرالله افجهای 11 میلیون تومان ... از دیگر آثار گرانقیمت این نمایشگاه محسوب میشوند.
هفت نگاه با به فروش گذاشتن مجموعه شخصی دو مجموعه دار خصوصی آثار برخی اساتید را که امضایشان در تاریخ تجسمی ایران ماندگار خواهد بود، با قیمتهایی مناسب به فروش گذاشته است. اثری از علی اکبر صادقی 2 میلیون تومان، غلامحسین نامی 3 میلیون تومان، یدالله کابلی 5/3 میلیون تومان، ناصر اویسی 4 میلیون تومان، دو اثر از فرح اصولی ب قیمتهای 4 و 5 میلیون تومان. از جمله این آثار هستند.
هنرمندان جوانی مانند علیرضا سعادتمند، فاطمه بهرامی، شیما فریدنی، بهرام حنفی، راشین قربی، مصطفی و مرتضی دره باغی و... که در دورههای قبل از نظر تعداد فروش رکوردار بودند با آثار جدید در این دوره حضور یافتهاند و این درحالی است که ارزان ترین اثر نمایشگاه به آثاری از احمد نادعلیان اختصاص دارد که فقط 50 هزار تومان قیمت گذاری شده است.
کسانی که علاقهمند خرید آثار هنرمندانی هستند که در قید حیات نیستند، با کلکسیونی از آثار بزرگان در هفت نگاه چهارم روبرو خواهند بود. علاوه بر سهراب سپهری، آثاری از ژازه طباطبایی، ایرج زند، جعفر روح بخش، هانیبال الخاص، ... پاسخگوی این گونه سلایق خواهد بود.
یکی دیگر از ویژگیهای چهارمین هفت نگاه حضور 13 مجسمه ساز حرفهای از سه نسل مجسمه سازی ایران از جمله تاها بهبهانی، یاسمین سینایی، مونا پاد و ... است که انتظار میرود با عرضه این آثار، رونق اقتصادی به این هنر نیز پای گذارد.
هفت نگاه چهارم پس از اینکه ساعت 4 بعد از ظهر پنج شنبه چهارم آذر ماه 89 در خانه هنرمندان افتتاح شد، علاقمندان میتوانند یکشنبه تا چهارشنبه از ساعت 10 تا 20 و پنجشنبه و جمعه از ساعت 14 تا 20 (به جز شنبهها) تا 19 آذرماه از آثار واقع در خیابان طالقانی، خیابان موسوی شمالی(فرصت) خانه هنرمندان دیدن کنند.