به گزارش خبرگزاري "مهر" عضو شوراي مركزي حزب موتلفه اين اجلاس را آغازي سازنده در راه پيش رو در مسير انتخابات رياست جمهوري دانست.
وي ضمن تحليل سه هدف آمادگي براي حضور گسترده هماهنگي در انتخابات شايسته و معرفي دولت كارآمد و با برنامه كه در اين اجلاس دنبال مي شد بر ضرورت هماهنگي نيروهاي اصولگرا در انتخابات رياست جمهوري نهم تاكيد كرد .
عضو شوراي مركزي حزب موتلفه اسلامي در بخش ديگري از سخنان خود بر نقش زنان در انقلاب اسلامي و ساير مراحل پس از آن تاكيد كرد و گفت: وقتي كه انقلاب و تداوم آن از پشتيباني خانوادگي جامعه برخوردار باشد شكست نمي خورد ، به عنوان نمونه رمز پيروزي و مقاومت فلسطين در همين است كه تمام اعضاي خانواده فلسطين از پير و جوان و زن و مرد در حال مبارزه و جهاد هستند و اين كمر اسرائيل را شكسته است.
عسگر اولادي افزود: دشمنان سعي مي كنند از طريق نفوذ فكر درون خانواده هاي انقلابي و مبارز ومسوولان به آنها ضربه بزنند و نتايج خدمات آنها را از بين ببرند بايد همه نسبت به اين امر هوشيار باشند.
وي با اتكاء به تجربه نيم قرن حضور خود در مبارزه گفت: هرگاه ما شيعيان خانوادگي مبارزه كرده ايم حضرت امام زمان (عج) را همراه خود داشته ايم و اين نعمت را بايد قدر بدانيم.
وي در پايان از مقام شامخ حضرت آيت الله مرواريد از علماي وارسته حوزه علميه مشهد و همچنين همسر باوفاي دكتر ولايتي تجليل كرد.
در اين اجلاس همچنين بادامچيان به عنوان قائم مقام دبيركل حزب موتلفه اسلامي به دبير استانها معرفي شد.
حبيبي دبيركل حزب ضمن توضيح روند تغيير دبيركل و انتخابات قائم مقام گفت: طبق راي قاطع اعضاي شوراي مركزي دكتر اسداله بادامچيان به عنوان قائم مقام دبيركل برگزيده شد و تا انتخابات جايگزين همچنان رياست مركز سياسي حزب را نيز بر عهده خواهد داشت.
در ادامه دكتر بادامچيان ضمن تجليل شرايط پيش از انتخابات اظهار داشت: ايران اسلامي به رييس جمهوري توانمند، با قدرت، مدير ومقام در برابر فشارها نياز دارد كه از خانواده انقلاب بوده و اميد را در قلوب مردم جاري سازد و بايد اين رييس جمهور با راي بالا انتخاب گردد.
وي اولين مرحله براي رسيدن به مصداق در موتلفه اسلامي را بررسي مشكلات موجود جامعه و سپس ارزيابي راه حلهاي پيشنهادي توسط داوطلبان وسپس يافتن مديران قوي براي حل مشكلات از طريق اين راه حلها و در مرحله نهايي پيدا كردن و يافتن فردي كه بتواند اين كابينه و مديران را مديريت كند عنوان نمود و تصريح كرد: هنوز در مورد شخص وارد مذاكره نشده ايم و تا اين مراحل طي نگردد، ورود به بحث مصداق رياست جمهور موضوعيت ندارد.
قائم مقام دبيركل حزب موتلفه اسلامي تمايل عمومي را به رييس جمهوري با شاخصهايي همچون ساده زيستي، مديريت و توانمندي در حل مشكلات دانست و اظهار داشت: هنوز براي اشخاص در جامعه موج موثري ايجاد نشده و اكثريت مردم وضعيت عادي دارند.
بادامچيان تصريح كرد: بايد در فضاي انتخابات كشور از طريق حل مشكلات مردم، تحرك، حساسيت و نشاط سياسي ايجاد كرد.
وي بر ضرورت هماهنگي نيروهاي انقلاب و تشكل هاي ارزشگرا تاكيد ورزيد و براي جذب بيشتر آراء جامعه از مجلس شوراي اسلامي خواست اقدامات و تلاشهاي خود در خدمت به مردم را بيشتر در معرض افكار عمومي قرار دهد.
حميدرضا ترقي مدير باشگاه سياسي و عضو مركز سياسي اين حزب نيز در تحليل مسائل سياسي كشور، شناسايي جريانهاي پشت پرده بعضي سايت هاي اينترنتي را كه همچون بعضي مطبوعات زنجيره اي به پايگاه دشمن تبديل شده و در حال مهندسي افكار عمومي جامعه عليه نظام و مسوولان و دستاوردهاي انقلاب بودند يكي از پديده هاي مهم سياسي كشور دانست و بر اعمال قانون نسبت به اين نوع سايت ها مثل رسانه هاي مكتوب از طريق دستگاههاي قضايي براي حفظ امنيت سياسي و فرهنگي جامعه و جلوگيري از تخريب هاي سياسي در آستانه انتخابات رياست جمهوري تاكيد نمود و خواستار رسيدگي دستگاه قضايي به اين پرونده ها و ادعاهاي كيهان شد.
وي سپس به تجزيه و تحليل اقدام عنصر خود فروخته و وابسته ضدانقلاب اهورا خالقي يزدي و تاثيرپذيري عده اي ساده لوح از مخالفين نظام در داخل كه موجب رسوايي آنها شد پرداخت و گفت: اين اقدام مسخره آميز در آستانه انتخابات رياست جمهوري آمريكا تست خوبي براي دشمنان بود تا بدانند كه به يك عده ساده لوح چند صدنفري كه آنتن هاي خود را رو به تلويزيون ها و ماهواره هاي دشمنان گرفته اند نمي توانند براي ضربه زدن به اقتدارملي كشورمان تكيه كنند.
وي اقدامات عده اي اراذل و اوباش در اما نيمه شعبان در شهرهاي مختلف از اهانت به مقدسات مردم و اقدامي طراحي شده براي تقدس زدايي در راستاي تئوري هاي روشنفكري از اين دست دانست.
ترقي در تحليل جوانب كار مجلس در استيضاح خرم گفت: اگر خرم بدون مشورت با جريان تندرو اصلاح طلب با مجلس تعامل مي كرد چنين وضعي پيش نمي آمد و وزارت راه بسوي اصلاحات انقلابي پيش مي رفت ولي لج بازي هاي سياسي حزب حاكم و عناصر تاثيرگذار آن بر ورزا مانع اين شده كه مجلس يا خرم در اصلاح امور وزارت راه به تفاهم برسند و موجب شد وي در دفاع از عملكرد غلط خود ناچار به طرح مسائل خلاف واقع شود.
وي شرايط كنوني مجلس را در راستاي مطالبات مردم و نهضت خدمت رساني بسيار حساس برشمرد و ضمن افشاي تيم كاري كه عليه مجلس در حال طراحي و تخريب هستند تاكيد كرد: عده اي دقيقا تمام حركات مجلس را رصد مي كنند تا از آن نقطه ضعف يا اختلافي را بدست آورده و عليه مجلس جوسازي نمايند و نگذارند مردم به اين مجلس براي حل مشكلاتشان دل ببندند.
عضو شوراي مركزي موتلفه اسلامي سپس استراتژي اصلاح طلبان در شرايط كنوني تا انتخابات را تشريح و متذكر شد. اصلاح طلبان در صدد هستند بر اختلافات قومي در مرزهاي كشور دامن زده و بعضي از سازمانهاي تندرو دوم خردادي ها را مامور اين كار كرده اند تا ضمن حضور عناصرشان در شهرهاي مرزي و دامن زدن به مطالبات قومي با صدور بيانيه در اين رابطه از بين آنها براي رياست جمهوري جلب راي نمايند.
وي منحرف كردن مطالبات مردم از دولت و مجريان به نظام رهبري را استراتژي ديگر اصلاح طلبان اعلام كرد وگفت: اصلاح طلبان بجاي پاسخگويي به مطالبات انجام شده مردم آنها را به نظام واگذار مي كنند و حاضر به پذيرش ناكارآمدي عوامل خود در دستگاههاي اجرايي نيستند.
ترقي ضمن تشريح استراتژي اصلاح طلبان در دامن زدن به جنبش هاي اجتماعي گفت: برخي از احزاب آنها ماموريت يافته اند تمام نيروي خود را روي هدايت سازمانهاي غير دولتي گذاشته و از آنها براي تحريك و دامن زدن به مطالبات اقشار مختلف استفاده نمايند تا بدين وسيله آراء آنها را بسوي جريان خود جلب نمايند. وي در اين رابطه به كمكهاي وسيع مالي بعضي دستگاهها به اين تشلكهاي غير دولتي اشاره تاكيد كرد: هدف، تقويت نهادهاي مذهبي نيست بلكه هدف، وامدار كردن سياسي آنها در برابر حزب حاكم است.