به گزارش خبرنگار مهر در خرم آباد، کیوان کاظمی صبح دوشنبه در حاشیه بازدید خبرنگاران از کارخانه یخچال سازی لرستان در گفتگو با خبرنگار مهر در خرم آباد با اشاره به پیشرفتهای این کارخانه در طول 24 ماه گذشته، اظهار داشت: ما در این مدت توانسته ایم کارخانه یخچال سازی را از بحران گذشته خارج کنیم.
وی با اشاره به تولید محصولات جدید در کارخانه یخچال سازی خرم آباد، خاطر نشان کرد: در حال حاضر نیاز سالانه کشور در این بخش بیش از یک میلیون و 800 هزار دستگاه یخچال است.
مدیر عامل کارخانه یخچال سازی لرستان با بیان اینکه در حال حاضر حدود یک میلیون و 100هزار دستگاه یخچال در داخل کشور تولید می شود، عنوان کرد: بقیه یخچالهای مصرف شده در کشور مربوط به یخچالهای وارداتی از کشورهای مختلف است.
کاظمی با اشاره به مشکلات پیش روی کارخانه یخچالسازی خرم آباد یادآور شد: تامین منابع مورد نیاز برای اصلاح ساختار فنی کارخانه و عدم تزریق سرمایه در گردش مورد نیاز از جمله مشکلات موجود در این کارخانه است.
مدیرعامل کارخانه یخچالسازی لرستان با اشاره به وعده های مسئولان اجرایی برای رفع این مشکلات، خاطرنشان کرد: با وجود اینکه تمامی قراردادها و تاییدیه های مورد نیاز را برای تامین منابع مالی و سرمایه در گردش محیا کرده ایم اما تاکنون در این زمینه حمایت خاصی توسط سیستم اجرایی صورت نگرفته است.
کاظمی با اشاره به میزان منابع مالی مورد نیاز برای اصلاح ساختاری کارخانه و ساخت محصولات متنوع تر، عنوان کرد: کارخانه یخچالسازی لرستان برای توسعه خط تولید خود و رفع مشکلات ساختاری از جمله خرید تجهیزات جدید و نوین نیازمند حداقل 42 میلیون دلار است.
وی با انتقاد از ورود بیش از اندازه لوازم خانگی خارجی به کشور، بیان داشت: در حال حاضر بازارهای داخلی کشور را محصولاتی از شرکت های ال جی و سامسونگ فرا گرفته است.
مدیر عامل کارخانه یخچال سازی لرستان یادآور شد: ورود این لوازم و کالاهای خارجی توان رقابت را از تولید کنندگان داخلی کشور گرفته است.
کاظمی با اشاره به اینکه دانش به روز، سرمایه گذاری و ماشین آلات نوین موجب پیشرفت شرکت های خارجی در این حوزه شده است، خاطر نشان کرد: متاسفانه ما هنوز نتوانسته ایم در راستای اصلاح ساختار فنی، ارائه طرح، تعویض ماشین آلات فرسوده و تامین نیروی انسانی متخصص در صنعت لوازم خانگی کشور گام برداریم که ارتقا وضعیت موجود نیازمند توجه و حمایت های ویژه دولت است.
وی همچنین از روند رو به رشد ورود کالاهای بی کیفیت چینی به بازار لوازم خانگی کشور انتقاد کرد و یادآور شد: ورود محصولات چینی و محصولات بی کیفیت داخلی موسوم به محصولات زیرپله ای تبدیل به یکی از بزرگترین معضلات تولید کنندگان لوازم خانگی در کشور شده و کیفیت محصولات داخلی را تحت الشعاع قرار داده است.