به گزارش خبرگزاری مهر، نویسنده و برگزیده کتاب سال جمهوری اسلامی ایران افزود: به نظر من این جایزه تاکنون توانسته گامهای بلندی بردارد و به اهداف خوبی نائل شود، اما با توجه به شناختی که از ادبیات امروز ایران دارم، باید بگویم که مشکل ما پیش از آنکه به جشنوارههای ادبی مرتبط باشد به خود نویسندگان بر میگردد.
وی با موفق ارزیابیکردن گونه ادبی داستان کوتاه در ایران، اظهار کرد: من به عنوان یک خواننده پیگیر آثار داستانی، روند رو به رشدی را در این زمینه مشاهده میکنم، اگرچه معتقدم ما هنوز در زمینه رمان و داستان بلند ضعفهای زیادی داریم که باید آنها را مرتفع کرد.
نویسنده "اندکی سایه" با تاکید بر اهمیت برگزاری جشنوارههای ادبی آبرومند، تصریح کرد: اگر نهاد برگزاری جشنوارهای معیوب باشد و نتواند آنچنان که باید در سطح جامعه ظاهر شود، اثرات منفی آن متوجه جامعه خواهد بود و این به نفع کشور نیست.
وی با انتقاد از برخی نویسندگان و هنرمندان جشنوارهای که اهداف اقتصادی مشخصی را دنبال میکنند،عنوان کرد: عدهای با سیاهنمایی اوضاع سعی در جلب توجه غربیها دارند و متاسفانه این خط فکری در جریان داستان کوتاه کشورهم دنبال میشود.
نویسنده رمان در دست انتشار "بیتردید سه شنبه بود" خواستار توجه بیشتر دولت به نویسندگان شد و افزود: این که بخش دولتی متولی برگزاری یک جایزه ادبی باشد، بسیار خوب است؛ اما پیش از آن باید به نویسندگان اطمینان داد که آثارشان حذف و حصر نمیشود.
بیگدلی بیان کرد: اگرچه عمر برپایی جایزه ادبی یوسف به پنج سال هم نمیرسد، اما این جایزه با عملکرد خوبی که داشته، توانسته است اعتماد نویسندگان را جلب کند و این بدون تردید به رشد گونه ادبی داستان کوتاه دفاع مقدس در کشور منجر میشود.