تيمورعلي عسگري نماينده مشهد در گفتگو با خبرنگار سياسي "مهر" ضمن بيان اين مطلب افزود: آنچه در مورد سمينار گردشگري در مشهد قابل توجه است اين است كه دعوت به وسيله يادداشت و امضاي طه هاشمي انجام شده كه معاون آقاي مرعشي در ميراث فرهنگي است و هزينه سمينار و جنبه هاي مالي آن بر عهده جامعه هتلداران ايران بوده است.
عسگري گفت: من تصورم اين بود كه آقاي مرعشي چون تازه بر سر كار آمده است و مي خواهد به عنوان معاون رئيس جمهور در زمينه ميراث فرهنگي و گردشگري خودي نشان دهد، سعي مي كند تا بلند پروازانه در ارتباط با هر كاري اقدام كند اما آنچه كه جاي سوال داشت اين بود كه اين دعوت از كانال هيات رئيسه نبود و بيشتر دبيران كميسيون ها به شكلي كاناليزه شده از ناحيه مرعشي و طه هاشمي اين دعوت را صورت داده بودند ، اين اولين اشكالي است كه به اين جريان وارد است.
وي افزود: ظاهرا 140 نفر به اين برنامه دعوت شده بودند كه 80 نفر رفتند و آنهايي كه نرفتند كساني بودند كه مقداري احتياط كاري و شم سياسي آنها بهتر از ديگران بود ، حس ششم من مي گفت كه اين مساله دامي براي نمايندگان است، از نظر افكار عمومي و اصولگرابودن نماينده ها كه شعار تامين معيشت براي مردم دادند، متاسفانه وقتي با خانواده و با هزينه دولت يا بخش خصوصي به يك چنين سفري اقدام كنند، مشخص است كه در افكار عمومي ابهام و سوال ايجاد مي كند.
نماينده مشهد با بيان اين مطلب كه ممكن بود در اين سفر كه تعداد زيادي از نمايندگان به صورت يكجا صورت داده بودند مشكلات امنيتي به وجود بيايد، گفت: دستهاي پشت پرده اين جريان سعي مي كردند از اين موضوع در شكل كلان بهره برداري تبليغي كنند و جامعه هتلداران نيز بهره برداري تبليغي خود را از اين قضيه انجام مي داد، ضمن اين كه خواسته هتلداران مشهد اين بود كه در مشهد ديگر هتلي ساخته نشود، در حالي كه به گفته شهردار مشهد، زمينه براي سرمايه گذاري خارجي در اين بخش خيلي زياد است.
عسگري افزود: مساله بسيار بدي كه در اين سمينار در مشهد اتفاق افتاده، اين است كه آقاي" ثابت" آمده و همان ايده هاي غربي و ضد ارزشي و ضد معنوي خود را در سخنراني اش به كار برده است و فضاي معنوي مشهد و امام رضا را با كيش و فرهنگ كيش اشتباه گرفته و اين بي احترامي اي بود كه به صورت علني و در قالب يك سخنران رسمي به مجموعه نمايندگان صورت گرفته است.
نايب رئيس كميسيون اصل نود با طرح اين سوال كه هيات رئيسه چرا بايد چنين ضعفي را در نظارت از خود نشان دهد، تصريح كرد: اين جريان بايد شناسايي شود كه اين چنين دعوتهايي را چه كساني انجام مي دهند و ميزبان چه كسي است، چرا كه يكي از وظايف هيات رئيسه حفظ اقتدار و شان و منزلت مجلس و نمايندگان است.
نماينده مشهد گفت: اگر از من در مورد اين دعوت سوال مي كردند، چون من نماينده مشهد بودم و جامعه هتلداران كشور را مي شناختم ونسبت به مرعشي و ساير جريانات آشنايي بيشتري داشتم مي توانستم دوستان را با جريان آشنا و مطلع مي كردم.
وي با اشاره به نطق پيش از دستور سعيد ابوطالب و مواردي كه عليه اين نماينده تهران، بعد از اين نطق مطرح مي شود، افزود: عاملان اصلي اين دعوت و اين برنامه براي فرار از اين موضوع ، اقدام سعيد ابوطالب را اقدامي سياسي معرفي ميكنند در حالي كه ابوطالب با بعضي نمايندگان ديگر و حتي با من مشورت كرد كه اين صحبت را انجام دهد يا نه و ما گفتيم عين وظيفه است.
عسگري تاكيد كرد: حقيقت امر اين است كه اين حركت شايد در ظاهر به ضرر مجلس بود ولي هشداري مهم بود چرا كه هر انساني نياز به تذكر دارد وابوطالب به دور از هر گونه انگيزه سياسي و با نيت خيرخواهانه، با همان روحيه اي كه مشت و لگد آمريكايي ها را با شهامت تحمل كرد و با ايستادگي و شهامت ديني و انقلابي وارد اين مساله شد و به تكليف خود عمل كرد.
وي افزود: اكثر نمايندگان انگيزه زيارت امام رضا براي آنها مبنا بوده ولي من برداشتم اين است كه نماينده در حد مناسب خود تامين است و اينها نبايد در اين حد به نحوي مساله را ساده مي ديدند و نكته جالب اين كه به عقيده من جريانات پشت پرده دعوت از نمايندگان، از جمله يكي از نمايندگان سابق مشهد كه در اين جريانات دست داشته، خواسته از نمايندگان ارزشگرا و اصولگراي مجلس هفتم انتقام بگيرد.
عضو شوراي مركزي مجمع ايثارگران مجلس گفت: هفتاد هزار انسان درمانده فقير در شهركهاي اقماري اطراف مشهد زندگي مي كنند كه براي نان شب خود محتاجند و آنوقت اين چنين سميناري برگزار شود و هواپيماي اختصاصي و هتل هاي گرانقيمت؟
وي تاكيد كرد: حتي در صورتي كه گروهي خواسته باشند از خودشان اين بذل و بخشش ها را انجام دهند ، طبيعي است كه براي مردم اين سوال را پيش مي آورد كه چرا نمايندگانشان بايد خود را در چنين شرايطي قرار دهند.