تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۸:۳۹

داستان بلند "این آقا کی باشند؟!" نوشته محمود کیانوش از سوی انتشاران مروارید منتشر شد.

به گزارش خبرنگار مهر، کیانوش در این کتاب داستان شخصی به نام سهراب عامری را روایت می‌کند که دچار لکنت زبان است؛ این لکنت زبان که در هنگام ترس یا عصبانیت زیادتر می‌شود جملاتی نامفهوم را بر زبان وی می‌آورد و گاه وی را دچار مشکلات زیادی از جمله مشکلات امنیتی می‌کند.

در "این آقا کی باشند؟!" می‌خوانیم: سهراب عامری سرانجام برخلاف انتظار خودش دوره دانشکده را به پایان رساند و لیسانس گرفت و در وزارت آموزش و پرورش با رتبه دبیری استخدام شد. پیش از آنکه حکم استخدامی را دریافت کند، نامه‌ای برایش رسید با این مضمون که "آقای سهراب عامری قزوینی، نظر به تکمیل پرونده استخدامی شما، لازم است که ساعت دو بعدازظهر روز چهارشنبه بیست و یک شهریور ماه، با در دست داشتن این یادداشت به خیابان استهبان، کوچه نسترن، خانه شماره دوازده مراجعه کنید." این نامه نه امضا داشت، نه سر لوحه‌ای.

محمود کیانوش متولد 1313 مشهد، محقق ، شاعر و نویسنده است. گستره آثار او علاوه بر شعر و داستان، زمینه‌های دیگری چون ترجمه، نقد ادبی، روزنامه‌نگاری و داستانهای کودکان را در بر می گیرد.

از آثار این نویسنده می‌توان به مرد گرفتار، غصه‌ای و قصه‌ای، و بلا آمد و شفا آمد، حرف و سکوت، برف و خون، غواص و ماهی، در آفاق نفس و در طاس لغزنده اشاره کرد.

کتاب "این آقا کی باشند؟!" با شمارگان1100 نسخه در 116 صفحه منتشر شده است.