به گزارش خبرگزاري مهر محمد علي سجادي در گفتگو با روابط عمومي جشنواره فيلم پليس ضمن اشاره به اين مطلب افزود: تماشاگر سينماي ايران تماشاگري است كه هر روز با پليس مواجه است و نمي توان با تصويري قراردادي و رسمي از پليس آن را به سينما جذب كرد.
وي تاكيد كرد: پليس ايراني مثل همه مردم ايران است و داراي نقاط ضعف و قوت.
كارگردان فيلمهاي "رنگ شب"، "اثيري" ، شيفته" و "جنايت" گفت: شايسته است سياستگذاري مسوولان ذيربط ، اجازه تجربه كردن را به سينما گران بدهند چرا كه بي توجهي به اين امر رمز بزرگي در راه رشد سينماي پليسي است.
اين كارگردان سينما با اشاره به نقش كم نظير سينما در نقد جامعه گفت: جامعه اي رشد خواهد كرد كه نقد پذيرباشد و هيچگاه نبايد جلوي نقد پذيري گرفته شود.
وي با تاكيد بر اينكه پليس و نيروي انتظامي بايد از نقش خودش استقبال كند گفت: جامعه اي كه خودش را نقد نكند متوقف خواهد شد.
سجادي با اشاره به افزايش خشونت در جامعه گفت: سينما نقش قابل توجهي در نقد اين وضعيت و بهبود آن دارد.
اين كارگردان سينماي ايران، خواستار حمايت مسوولان و سياستگذاران نيروي انتظامي از سينماي پليسي شد و گفت: مهمترين حمايت از فيلمسازان كاهش محدوديت هاي فيلمسازي است.
وي تاكيد كرد: با توجه به اينكه سينماي ايران ما دولتي است هر نوع حمايت دولت از سينماي پليسي لازم است.
محمد علي سجادي در ادامه صحبت هاي خود شخصيت هاي پليسي كه در سينماي ايران به تصوير كشيده مي شود شخصيت هايي، اتو كشيده، عصا قورت داده و خشك و جدي خواند.
وي با اشاره به اينكه تماشاگر پليسي را باور مي كند كه آن را لمس كند گفت: پليس غير واقعي را تماشاگر باور نمي كند.
اين كارگردان سينماي ايران در پايان گفت: شرايط عمومي جامعه ايران كه از بحرانهاي اجتماعي اشباع شده به گونه اي است كه مردم كمتر از فيلم هاي پليسي استقبال مي كنند و بيشتر علاقمند به ديدن فيلم هاي كمدي هستند.
وي افزود: در اين وضعيت بايد به سينما گران اجازه داد كه لايه هاي جديدي را كشف كنند و امكان تجربه كردن را داشته باشند.