عضو و بازرس کانون عالی کارفرمایان ایران با اعلام اینکه تعیین دستمزد مُسکنی مشکلات کارگران را حل نمی‌کند، گفت: کارگر و کارفرما باید برای حل ریشه‌ای مسائل مشترک، گفتگو کنند.

مرتضی سقازاده در گفتگو با مهر با بیان اینکه کارگران و کارفرمایان باید بنشینند و در مورد دستمزدها و شاخصهای زندگی بررسی کنند و به یک جمع بندی برسند، گفت: بعد از آن نظرات جمع بندی شده و نهایی خود را به عنوان دو گروه از شرکای اجتماعی به شریک سوم یعنی دولت اعلام کنند.

عضو و بازرس کانون عالی کارفرمایان کشور اظهار داشت: ما (کارگران و کارفرمایان) باید یک بخش از مسائل اصلی خودمان را حل کنیم که البته ممکن است در میانه راه نیاز به همکاری گروه های دیگر مانند دولت هم باشد.

سقازاده ادامه داد: تا زمانی که ما علت مسائل و معضلات کارگری را حل نکنیم مشکلات باقی است و نمی توان با مُسکن این موضوعات را در قانون کار، قراردادها، دستمزد و غیره حل کرد.

وی خاطر نشان کرد: ما باید کاری بکنیم که کارگر و کارفرما به همکاری با یکدیگر تشویق شوند و کارفرما نیز سرمایه خود را در راه تولید قرار دهد. چه بسا سرمایه گذارانی که پول خود را به کشورهای دیگر برده اند نیز با فراهم شدن زمینه های مناسب تر برگردند.

این مقام مسئول کارفرمایی بیان داشت: اگر زمینه کاری درست شود سرمایه ها به کشور برخواهد گشت و چون در حال حاضر مشکل عمده کارگران بیکاری و اشتغال آنان است، بازگشت سرمایه ها می تواند به رونق فضای کسب و کار در کشور بیانجامد؛ بنابراین لازم است تا اینگونه مسائل به صورت پایه ای حل شوند.

بازرس کانون عالی کارفرمایان کشور تاکید کرد: مطمئنا دولت نیز در این بخش وارد خواهد شد و به ما کمک می کند. حال اینکه امسال حداقل دستمزد 20 درصد افزایش یابد این موضوع در هر سال باید تکرار شود، چون همیشه مسئله اصلی باقی است.