به گزارش سرويس سياسي خبرگزاري مهر محمدنبي حبيبي در پايان اين نشست افزود: با آنكه مقامات آژانس حق ايران براي فنآوري هستهاي را به رسميت ميشناسند، اروپاييها رسما ميگويند شما غنيسازي اورانيوم را بدون محدوديت زماني معلق كنيد، آنها ميگويند ما نگران هستيم و شما نبايد فنآوري هستهيي داشته باشيد.
دبيركل حزب موتلفه اسلامي افزود: ما هم در پاسخ به آنها ميگوييم ما هم نگران تكيه شما به زرادخانههاي هستهاي هستيم. اگر فنآوري هسته اي صلحآميز موجب نگراني است؛ داشتن بمب هستهيي نگرانيآورتر است.
وي تصريح كرد: پس اين ما هستيم كه بايد به آنها بگوييم با خلع سلاح هستهيي به صلح جهاني كمك كنند نه اينكه آنها به ما بگويند اصلا حق نداريد به فنآوري هسته اي فكر كنيد.
حبيبي با اشاره به قوانين و مقررات بينالمللي، اظهار داشت: گفتوگوهاي وين بايد در مسيري پيش رود كه حقوق حقه كشور ايران را تاييد كند، نه آنكه درصدد تحميل بر ما باشد. ملت ايران زير بار هيچگونه تحميلي نميرود.
دبيركل حزب موتلفه با اشاره به اينكه اروپاييها ميگويند در ازاي تعليق غنيسازي اورانيوم آنها هم قول ميدهند كه پرونده نقض حقوق بشر در ايران را مختومه كنند و منافقين را همچنان در فهرست گروههاي تروريستي نگاه دارند و نيز قول ميدهند در مبارزه با مواد مخدر در ايران و منطقه همكاري كنند، گفت: پيشنهادهاي اروپاييان نشان ميدهد كه مساله حقوق بشر و تروريسم ابزاري براي فشار بر جمهوري اسلامي است و براي غربيها اين مفاهيم اصالت ندارد، آنها تنها به كاربرد اين مفاهيم در مناسبات سياسي ميانديشند.
وي افزود: مساله مهم در اين پيشنهادها توانايي آنها در مبارزه با مواد مخدر است؛ مفهوم اين پيشنهاد اين است كه توطئه آلوده ساختن جوانان ما و موضوع مواد مخدر در جامعه ما، زير سر آنهاست.
وي در پاسخ به سوالي در مورد لايحه دولت براي برداشت : 3/1 ميليارد دلار از صندوق ذخيره ارزي ، گفت: مجلس بايد در مورد مصوبات خود پاسخگو باشد، ابهامات جدي در مورد خريد بنزين از خارج وجود دارد كه هنوز وزارت نفت به آن پاسخ نداده است.
دبيركل حزب موتلفه در پايان با محكوم كردن حملات هوايي، دريايي و زميني نيروهاي رژيم صهيونيستي به غزه، خاطرنشان كرد: رژيم صهيونيستي در يك اقدام عريان در منظر جهانيان، ابتداييترين حقوق انساني مردم فلسطين را ناديده گرفت و با باراني از بمب و موشك و گلوله، زن و بچه و پيرمرد و پيرزن فلسطيني را هدف آماج حملات خود قرار داد. سازمانهاي حقوق بشري اين فجايع را ميبينند و سكوت كردهاند، اروپا و آمريكا نقض حقوق بشر را ميبينند و نه تنها حرفي نميزنند بلكه از اين جنايتها دفاع ميكنند.