اردبیل - خبرگزاری مهر: مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل بر ضرورت بهره مندی و برخورداری مربیان مدارس قرآنی این استان از آموزشهای تخصصی تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر در اردبیل، احمد محمودزاده پیش از ظهر پنج شنبه در جلسه مدیران مدارس و هنرستانهای استان اظهار داشت: بر این اساس مصوب شده با دعوت از اساتید مجرب کشوری 440 نفر از مربیان 183 مدرسه قرآنی استان شیوه نوین آموزش قرآن را فرا گیرند.

وی با بیان اینکه اعتبارات لازم برای آموزش قرآن و ترویج فرهنگ قرآنی در مدارس پیش بینی شده است، اضافه کرد: تلاش می کنیم سطح علمی مربیان قرآن در مدارس استان ارتقا یابد تا دانش آموزان نیز با شیوه های نوین تدریس، از آموزشهای قرآنی بهره مند شوند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان آموزش تخصصی روانخوانی و تفسیر قرآن توسط کارکنان، قرائت روزانه یک صفحه از قرآن در ادارات این سازمان، احداث نماز خانه در مدارس، ایجاد کتابخانه معارف قرآن و احکام و... را از جمله برنامه های مهم آموزش و پرورش استان عنوان کرد.

وی افزود: باید با کمک و راهنمایی مدیران مدارس و تخصصی کردن مربیان تربیتی و آموزشی مدارس استان، فضای آموزشی و پرورشی را به سمت و سویی سوق دهیم که در سالهای آتی نارساییها رفع گردد.

محمودزاده همچنین با بیان اینکه در بحث جشنواره ها، مسابقات علمی و پرورشی مدارس اردبیل نیازمند برنامه ریزی منسجم است، تصریح کرد: مدیران مدارس باید با ارزیابی داخلی از مدارس در جریان میانگین نمرات، ترک تحصیلی و برخی مسائل آموزشگاه قرار گیرند.

وی ضمن تاکید بر لزوم برنامه ریزی برای ارتقا کیفیت آموزشی در مدارس خواستار مشارکت بخشی دانش آموزان در مسائل آموزشی و پرورشی، استفاده از علما در بحثهای تربیتی، با نشاط ساری مدارس و کلاسها و... توسط مدیران مدارس شد.

در این جلسه معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان نیز با بیان اینکه باید تفاوتهای فردی را در مدارس اعمال شود، یاد آور شد: مدیران باید با توجه به سه شرط مدیریت موفق از جمله ادارکی، ارتباطی و فنی مهارت ارتباطی پر رنگ در مدارس داشته باشند.

طوس احمدی با اشاره به اولین بحث در مدیریت زمان از قبیل انضباط شخصی، شناسایی زمینه های کلیدی نتیجه بخش، هدف گذاری، کنترل مزاحمتها و متغیرها، برنامه ریزی و اولویت بندی، اجتناب از امروز و فردا کردن، دقت و تمرکز، تفویض اختیار، سازمان دهی امور و مستندسازی افزود: برای انجام کارهای ماندگار و تاثیرگذار باید بسترهای لازم فراهم شود.

وی با بیان اینکه باید آسیبهای تربیتی در مدارس جدی گرفته شود، خاطر نشان کرد: بعضی از این نوع آسیبها پنهانی و برخی نیز آشکار است و هم اکنون بیشتر آسیبهای نوع دوم به گونه ای جریان دارد که خود ما آن را تایید می کنیم و این آسیب ضربه مهلکی بر نظام تعلیم و تربیت می زند.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان افزود: ایجاد آشفتگیهای هویتی بین دانش آموزان باعث ایجاد شکاف بین معلم، مدیر، دانش آموزان و اولیا می شود که با برنامه ریزی صحیح و اصولی می توان جلوی آسیبهای اجتماعی را گرفت.

وی در پایان از مدیران تمامی مدارس استان خواست به مناسبتها و اجرای برنامه های تربیتی برای آن، تلاوت و تفسیر قرآن، برگزاری کلاسهای قرآنی بویژه در مدارس شبانه روزی، برگزاری نماز جماعت، آموزش عملی نماز و... توجه کنند.