معاون آماد و پشتیبانی و تحقیقات صنعتی ستاد کل نیروهای مسلح بر بازنگری و بازمهندسی تحقیقات در بخش نرم افزارها تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر سردار سرتیپ پاسدار سیدمحمد حسین‌زاده حجازی امروز در دومین جشنواره علمی تحقیقاتی علوم پزشکی سپاه گفت: شکرگذاریم که مجموعه‌ای از نیروهای مومن و متدین دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله اعظم توانسته‌اند جایگاه رفیعی را در زمینه علمی و پژوهشی کسب کنند، حال کسانی که در آن سوی مرزها هستند و عوامل داخلی آنها که نیروهای متدین را به عدم کارآیی یا ناتوانی در انجام ماموریت‌ها متهم می‌کنند ، باید بیایند و این دستاوردها را ببینند.

معاون ستاد کل نیروهای مسلح،در ادامه سخنان خود نیروی انسانی و بودجه را از عوامل فرعی موفقیت دانست  گفت: داشتن اراده قوی وهدف ضرورت داشته واز همین رو در حال تهیه نقشه جامع علمی فناوری با نام نظام جامع تحقیقات در نیروهای مسلح هستیم.
 
حجازی نظام جامع تحقیقات در نیروهای مسلح را شامل 10 سند عنوان کرد و گفت: چشم انداز، راهبردها، سیاست‌ها و کلیات سند اول این نقشه جامع است. نظام چرخه تحقیقات، نظام نیروی انسانی، نظام نظارت و ارزشیابی، نظامنامه مالی، نظام حفاظت و امنیت، ساختار و سازمان، مدیریت دانش و... از جمله اسناد آن هستند.
 
وی در بخش دیگری از سخنان خود از تدوین آیین‌نامه مخصوص محققین در نیروهای مسلح خبر داد و گفت:بنا داریم از مدرک گرایی صرف دور شویم.
 
معاون ستاد کل نیروهای مسلح درخصوص نظامنامه مالی نیز مربوط به تحقیقات گفت: محقق نباید دغدغه ریسک پذیری مالی داشته باشد، البته این به معنای بی‌ضابطه بودن نیست.
 
وی درخصوص نظام حفاظت و امنیت نیزتصریح کرد: بسیاری پروژه‌های بخش امنیت و دفاع جنبه امنیتی ندارد و در بخش دیگر باید با مراکز تحقیقاتی و دانشگاهی تعامل کرد . باید چارچوبی تدوین شود که هم تعامل با مراکز تحقیقاتی و دانشگاهی امکان‌پذیر باشد و هم جنبه امنیتی موضوع حفظ شود.
 
معاون ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری برای برنامه پنجم توسعه در بخش علوم و تحقیقات، این سیاست‌ها را سیاست‌هایی دقیق و غنی ارزیابی کرد و گفت: سهم تحقیق و پژوهش از کل منابع در نیروهای مسلح دو دهم درصد است و امیدواریم بتوانیم این سهم را در راستای سیاست‌های ابلاغی افزایش دهیم.
 
وی تصریح کرد: احتیاج داریم که در بعد تحقیقات در بخش نرم افزاری، بازنگری و بازمهندسی صورت گیرد، چراکه در گذشته عمدتا واردکننده بودیم و حال که می‌خواهیم خود تولید و تحقیق داشته باشیم، نمی‌توان با ساز و کارهای گذشته کار کرد.