به گزارش خبرنگار مهر در قم، حجت الاسلام محمود رجبی ظهر سهشنبه در جلسه گزارش دستاوردهای و توانمندیهای موسسه آموزشی و پژهشی امام خمینی(ره) که در سالن جلسات این موسسه برگزار شد بیان داشت: تدوین چشم انداز و تعیین برنامه پنج ساله برای هر نهاد و ارگانی را ضروری و الزامی است.
وی در خصوص افق چشم انداز موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی(ره) اظهار داشت: موسسه امام خمینی(ره) یکی از مهمترین و قویترین مرکز تولید دانش، در زمینه علوم انسانی با رویکرد اسلامی در داخل کشور و اصلاحگر و تحولخواه در سایر مراکز حوزوی و دانشگاهی کشور و دارای تعاملی سازنده و رو به رشد با مراکز علمی معتبر در خارج از کشور است که ایجاد مراکز وابسته آموزشی، پژوهشی و انتشاراتی، در رشتههای مختلف علوم انسانی، ایجاد شعبههایی در داخل و خارج کشور، ارائه دهنده افکار و اندیشههای نوین، عمیق و مستدل اسلامی در حوزههای علوم انسانی برای سطوح مختلف جامعه، تأمینکننده منابع آموزشی و پژوهشی معتبر برای مراکز دانشگاهی و حوزوی، در زمینه علوم انسانی- اسلامی از جمله افق و چشم اندازهای این موسسه در آینده است.
وی ادامه داد: تلاشگر علمی و عملی در جهت وحدت حوزه و دانشگاه و اسلامیسازی دانشگاه، تربیتکننده دانشپژوهان، مربیان، استادان و محققانی آگاه و متعهد نسبت به مبانی اعتقادی و ارزشی اسلام، انقلاب و نظام اسلامی، متخلق به اخلاق اسلامی در همة عرصهها، فعّال، مسئولیتپذیر، برخوردار از وجدان کاری، انضباط علمی و عملی، مسلّط بر حداقل یکی از زبانهای خارجی، آشنا با جدیدترین دستاوردهای علمی در حوزه تخصصی خود، توانا در تولید علم، آگاه و حساس نسبت به مسائل سیاسی و اجتماعی کشور، جهان اسلام و بینالملل و مفتخر به روحانی بودن، مجهز به جدیدترین ابزارهای آموزشی، پژوهشی و تبلیغی روز نیر از دیگر چشماندازهای موسسه در آینده خواهد بود.
قائم مقام رئیس موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی(ره) اظهار داشت: رسالت این موسسه ایجاد نوعی تحول در نظام آموزشی و پژوهشی حوزه به منظور کارآمد و روز آمد شدن روحانیت در انجام وظایف خود و همچنین اجرای طرحهای نو است.
وی اظهار داشت: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در سال 59 آیت الله مصباح گزارشی از برنامه موسسه خدمت امام راحل (ره) ارائه دادند که ضمن تأیید برنامههای مؤسسه بر توسعه برنامه مؤسسه به دو برابر وضع موجود تأکید و تأمین هزینه برنامه مؤسسه را تا پایان عمر شریفشان متقبل شدند.
وی اضافه کرد: تربیت اساتید مسلط به علوم اسلامی و متخصص در یکی از حوزههای علوم اسلامی، تربیت پژوهشگران صاحب نظر در اندیشههای اسلامی، تربیت هیئت علمی مجرب برای حوزه و دانشگاه و بهره گیری و استفاده معارف اسلامی در علوم انسانی در پرتو معارف اسلامی از جمله اهداف موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی (ره) در چهار محور اصلی است.
قائم مقام رئیس موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی (ره) بیان داشت: این موسسه دارای 14 رشته علمی در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتر است.
وی اضافه کرد: در این موسسه گروهای پژوهشی 14 گانه از جمله کانون طلوع تاسیس شد که برای جلوگیری از بروز اندیشههای انحرافی و اعتقادی فعالیت میکند.
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۷:۴۰
قم - خبرگزاری مهر: قائم مقام رئیس موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی (ره) رسالت این موسسه را ایجاد نوعی تحول در نظام آموزشی و پژوهشی حوزه جهت کارآمدی بیشتر روحانیت عنوان کرد.