به گزارش خبرنگار مهر در پردیس، پس از چندین سال از آغاز به کار مراحل احداث سینمای شهر جدید پردیس که تنها سینمای رسمی شمالشرق استان تهران نیز شمرده می شود همچنان روز افتتاح و راه اندازی این مکان فرهنگی مشخص نیست.
در حالی کندی و رخوت در مراحل ساخت و ساز این سازه فرهنگی دیده می شود که واحدهای تجاری زیرمجموعه این طرح، پرشتاب و سریع احداث شده و به بهره برداری رسید و این شبهه در اذهان مردم پردیس نقش بسته است که متولیان امر، ایجاد سینما را تنها بهانه ای جهت دستیابی به منافع تجاری واحدهای مذکور قرار داده بودند.
هر پروژه عمرانی در حال احداث که هدف آن اتمام پروژه و رساندن به بهره برداری باشد دارای شاخصه هایی است اما در حضور صرفا فیزیکی چند کارگر نه چندان فعال و مهندس مجری طرحی که بیش از هر چیز به آبیاری باغچه مقابل سینما می پردازد اثری از اهتمام مسئولان و مجریان برای پایان یافتن طرح مذکور دیده نمی شود.
احداث سینمای جام جم پردیس دارای پنج سالن مدرن، محیطی زیبا و گنجایش هزار و 400 صندلی اخبار خوشی بود که رهگذران بر روی تابلوی اطلاعات این ساختمان مشاهده کردند و شاید برنامه ریزیهایی برای حضور در این مکان و دیدن فیلمهای روز کشور به اتفاق خانواده را پیش بینی می کردند.
اما این روزها شهروندان شهر پردیس با چهره نازیبای این جایگاه هفتمین هنر بشری روبرو هستند و البته شاید تا حدی بدان عادت کرده اند چراکه در آخرین ردیف از بیلبورد که حالا دیگر زنگ زده و کج شده تاریخ پایان پروژه به سال 86 را دیده و هر روز از اتمام این سازه بیشتر مایوس می شوند.
تاخیر چهارساله در اتمام پروژه سینمای پردیس امری است که می بایست با پاسخ مسئولان همراه باشد و صرف آنکه طرح مذکور در حیطه عملیاتی بخش خصوصی قرار داشته به نهادهای دولتی مربوط نمی شود برای مردم قابل قبول نیست.
عضو شورای اسلامی شهر جدید پردیس در گفتگو با خبرنگار مهر پیرامون طرح سینمای این شهر اظهار داشت: بحث اتمام طرح سینمای شهر جدید پردیس علاوه بر شورای اسلامی این شهر نیازمند تمهیداتی چند جانبه از دیگر نهادهای فعال در سایر حوزه های فرهنگی و عمرانی است.
هادی سوهانی از پیگیریهای شورای اسلامی شهر پردیس پیرامون این طرح خبر داد و افزود: شورای اسلامی شهر جدید پردیس در چندین مرحله مکاتبات مختلفی را با نهادهای ذیربط درخصوص طرح سینمای پردیس انجام داده است.
این مسئول ادامه داد: شرکت عمران شهر جدید پردیس به عنوان متولی اعطای زمین به مجریان بخش خصوصی ساخت پروژه سینمای این شهر، وزارت ارشاد به عنوان ارائه دهنده مجوز اجرای این طرح در قبال بهره برداری از واحدهای تجاری و شورای اسلامی شهر جدید پردیس می بایست طی حرکتی هماهنگ این سازه فرهنگی را به سرانجام برسانند.
وی پیرامون پیگیریهای لازم جهت پرداخت تسهیلات مالی به این طرح یادآور شد: در دوره پیشین شورای اسلامی شهر جدید پردیس پیگیریهای لازم درخصوص پرداخت تسهیلات بانکی 500 میلیون تومانی برای اجرای طرح سینمای پردیس صورت گرفت.
سوهانی با بیان اینکه به حد کافی در اطراف محل سینما، واحد تجاری وجود دارد، عنوان کرد: در حال حاضر در حاشیه محل احداث سینمای پردیس و میدان عدالت این شهر به حد کافی واحدهای تجاری وجود دارد ولی درعوض اتمام پروژه سینما، واحدهای تجاری دیگر به بهره برداری رسیده است.
عضو شورای اسلامی شهر جدید پردیس بیان داشت: اما مردم و مسئولان پردیس خواستار اجرای مستمر و اتمام طرح فرهنگی سینمای این شهر هستند تا کمی از معضلات کمبود فضاهای فرهنگی پرجمعیت ترین منطقه مسکونی شمالشرق استان تهران کاسته شود.
پردیس یکی از شهرهای اقماری جدید تهران و پر جمعیت ترین منطقه مسکونی شمالشرق این استان محسوب می شود که در فاصله ۲۰ کیلومتری پایتخت و دامنه رشته کوههای البرز قرار گرفته است.
بر اساس آخرین آمار به دست آمده جمعیت این شهر 100 هزار نفر است و بر طبق طرح جامع، تا 500 هزار نفر را در خود پذیرا خواهد بود.