به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، عبدالرضا دادبود صبح شبه در همایش تجلیل از مهندسان بسیجی استان گفت: گاهی جمعی اندک در دستگاههای دولتی و بخش خصوصی به دلیل به خطر افتادن منافع خود در برابر برخی اقدامات بزرگ دولت به مخالفت برمیخیزند که به هیچ وجه اتفاق خوشایندی نیست.
وی گفت: دانش مهندسی ابزارهایی کارآمد برای مدیریت همه جانبه امور در اختیار جامعه بشری قرار میدهد و از همین رو این دانش باید در چارچوب ارزشها و اصول اخلاقی و دینی در جامعه به کار گرفته شود.
دادبود افزود: ایجاد توسعه پایدار و ایجاد تمدن مبتنی بر الگوهای اسلامی ـ ایرانی در گرو بهرهبرداری صحیح و به موقع از دانش مهندسان است و این دانش باید درست مورد بهره برداری قرار گیرد.
وی مهندسی را یکی از اصلیترین ستونهای ایجاد تمدن در هر ملت دانست و اظهار داشت: از زمانی که بشر تصمیم به تشکیل جامعه گرفت دست به اقداماتی زد که این اقدامات بعدها تبدیل به علوم مهندسی شد.
دادبود خاطرنشان کرد: چنانچه دانش مهندسی به درستی و در راستای تعالی انسان و جامعه مورد بهرهبرداری قرار نگیرد مدیریت صحیح آن امکانپذیر نبوده و این دانش تبدیل به ابزاری در پایین آمدن سطح انسانیت خواهد شد.
وی روز مهندسی را یادآور جایگاه مهم و ارزشمند مهندسان در جریان توسعه کشور دانست و تصریح کرد: برای تسریع در حرکت رشد و توسعه کشور شناخت جایگاه علم و دانش از سوی مهندسان ضروری است.
معاون عمرانی استاندار گلستان با اشاره به نقش مهم مهندسان بسیجی در ارتقای سطح خدمترسانی به جامعه اظهار داشت: پاک دستی کارگزاران دولتهای نهم و دهم اتفاقی مهم در دستگاههای دولتی بود که نحوه خدمترسانی به مردم کشور و خصوصا در استان گلستان را به شدت بهبود بخشید.
دادبود تاکید کرد: فعالیتها هرگز نباید بر مبنای منافع فردی و شخصی تعریف شود بلکه برای ایجاد یک جامعه رو به رشد باید نگاهی کلی به مصلحت و منافع همه افراد جامعه در زمان حال و آینده داشت و یقینا بخشی از آنچه که در این مسیر به آن نیاز است در دانش مهندسی نهفته است.