دكتر " محمد سرير" آهنگساز و سخنگوي خانه موسيقي درگفت و گو با خبرنگار موسيقي " مهر"، ضمن بيان اين مطلب در مورد لزوم وجود قانون كپي رايت موسيقي در ايران افزود: بايد چند مورد خلاف را پي گيري كرد، در چند فروشگاهي را كه تكثير غير مجاز دارند، پلمب كرد، چند فرد را كه خلاف مي كنند، دستگير كرد. اما آيا شما تا به حال در روزنامه اي خوانده ايد كه كسي را به جرم تكثير غير مجاز آلبوم گرفته باشند؟ چند آلبومي را كه با هزار زحمت چند نفر آهنگساز و خواننده روي آن كار كرده اند، در قالب يك سي دي، به قيمت 500 تومان كنار خيابان مي فروشند و هيچ كسي هم به كار آنها كاري ندارد. با اين اوصاف طبيعي است كه هيچكس هم به اين قانون بها ندهد. بايد در ابتدا قانون اجرايي آن تعريف شود تا سپس مردم هم مجبور به رعايت آن شوند.
سرير افزود: ما با دو مقوله متفاوت قانون و اجرا مواجه هستيم. در صورتي كه قانوني وجود داشته باشد، اما اجرا نشود، به هيچ دردي نمي خورد. قانوني كه اجرا نمي شود لزوم و مرجعي ندارد و نمي تواند فراگير باشد. از اين قانون هم بايد دولت حمايت كند. در كشور ما هم اين قانون اجرا نمي شود چون تلويزيون مسبب اصلي اين جريان است، اول ازهمه اين موضوع بايد در اين رسانه حل شود.
وي ادامه داد: در كشوري كه مسئولين اجرايي كارهاي خيلي مهم تري دارند ، پيدا كردن نت و دزديدن آلبوم چه اهميتي مي تواند داشته باشد؟ بايد براي جامعه يك موضوع جا بيافتد وهنوزهم موضوع كپي رايت در مملكت ما جا نيافتاده است. فعلا زمزمه هايي در مورد روي كار آمدن مجدد اين قانون مي شود، اما اينكه چقدر به اجرا نزديك مي شود ، بايد بگويم كه تنها بايد اميدوار بود. اما واقعيت اين است كه فكر نمي كنم به اين سادگي ها درست شود چون شرايط در جامعه ما مهيا نيست.
وي در پايان گفت: مسئولين هم در حال حاضر با اولويت هايشان جلو مي روند،مي خواهند در ابتدا مشكل قتل ها، ترافيك، آلوگي و.. را حل كنند و حالا اگر وقتي هم باقي ماند، به موسيقي و كپي رايت بپردازند. شايد بايد اميدوار بود.