سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران گفت: باید مشخص شود سود 22 شرکت زیرمجموعه سازمان نوسازی شهرداری تهران چگونه تقسیم می‌شود و این افراد چه کسانی هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، خسرو دانشجو در جلسه روز سه شنبه شورای شهر که به گزارش عملکرد سازمان نوسازی اختصاص داشت در واکنش به سخنان درویش‌زاده رئیس سازمان نوسازی گفت: در ابتدای سخنان‌تان گفتید در صورت نبود بودجه امکان فعالیت تاثیرگذار نیست که این جمله خوشبختانه با فعالیت‌های مدیریتی شما که در ادامه توضیح دادید تناقض داشت زیرا اگر قرار بود به دلیل نبود بودجه کاری صورت نمی‌گرفت نباید در شهرداری حرکتی انجام می‌شد.

وی ادامه داد: سهم شهرداری‌ها در بودجه کلان کشور سهم ناچیزی است اما شهرداری با خودکفایی در حال انجام پروژه‌های شهری است.

دانشجو با بیان اینکه برنامه‌های راهبردی سازمان نوسازی نشان می‌دهد که کمبود بودجه سبب نشده که برنامه‌های اجرایی تعریف نشود، گفت: آنچه در گزارش شما جای خالی‌اش احساس می‌شد و بارها توسط شورا مورد سئوال قرار گرفته بود تعیین تکلیف 22 شرکت زیرمجموعه این سازمان است که سود حاصل آن چگونه تقسیم می‌شود و این افراد چه کسانی هستند.

وی اضافه کرد: در گزارش ارایه شده فروش متری و طرح خانه به خانه قرار است به بخش خصوصی واگذار شود این یعنی تغییر شکل مصوبه شورا که صحیح نیست.

سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: در زمان تصویب فروش متری مطرح کردیم که ممکن است مشکلاتی در این زمینه پیش بیاید و یا آنکه با انتشار اوراق مشارکت به چه شکل قرار است مطالبات اقتصادی مردم را جواب دهیم.

حمزه شکیب نیز در ادامه این جلسه خطاب به درویش زاده گفت: باید در این گزارش به این پرسش پاسخ داده می شد که با این ساخت و سازها چقدر از بافت فرسوده خارج شده‌ایم که جواب درستی از این گزارش نگرفته‌ایم.

مرتضی طلایی نیز با اشاره به این که نکته مورد تاکید این گزارش تغییر مدل مدیریتی در این سازمان بوده است، گفت: قرار است در این سازمان به جای تصدی‌گری فعالیت‌ها به بخش خصوصی واگذار شود که جای خوشحالی دارد.

وی ادامه داد: باید پاسخ داده شود که چند سال برای اتمام بافت فرسوده شهر تهران زمان لازم است و با این روش‌ها چه زمانی شاهد خواهیم بود که تهران بافت فرسوده نداشته باشد و نگرانی‌های ما بابت وقوع حوادث طبیعی رفع شود.

طلایی به تاکید بر اینکه در احیای بافت فرسوده دستگاه‌های مختلفی سهیم هستند گفت: بهتر است به جای پهنه بندی برای بافت فرسوده واحدهای مسکونی فرسوده را در نظر بگیریم تا تبعیضی به وجود نیاید.

وی پیشنهاد کرد شهرداری در این بافت‌ها معابر را باز کند و مردم خود با دریافت وام و سیاست‌های تشویقی به نوسازی خانه‌هایشان بپردازند.