به گزارش خبرنگار مهر در یاسوج، رئیس حوزه هنری استان کهگیلویه و بویراحمد شنبه شب در این مراسم گفت: نشر و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت یکی از وظایف اصلی ایثارگران و نهادهای فرهنگی پس از جنگ است.
رضا پارسیان نژاد افزود: هم اکنون کتاب های بسیاری در خصوص ادبیات جنگ در کشور تولید شده و کارهای بسیار خوبی انجام گرفته است.
وی بیان کرد: در این استان نیز کارهای بسیار ارزشمندی انجام شده است و هم اکنون برخی از رزمندگان دوران دفاع مقدس به ثبت و ضبط خاطرات خود می پردازند.
پارسیان نژاد یکی از این آثار را کتاب "پایی که جا ماند" عنوان کرد و گفت: این کتاب که خاطرات خودنگاشت "سید ناصر حسینی پور"، آزاده و جانباز دوران دفاع مقدس است قرار است به دو زبان زنده دنیا ترجمه شود.
این مسئول در ادامه تصریح کرد: پیام انقلاب به همه جای دنیا صادر شده و نمونه آن را در شمال آفریقا، لبنان و کشورهای حاشیه خلیج فارس می بینیم و این مسئولیت ما را بیشتر می کند.
سه هزار دانشجو به مناطق جنگی جنوب اعزام شدند
رئیس بسیج دانشجویی استان نیز در این مراسم گفت: از جمعیت 50 هزار نفری دانشجویی این استان بیش از سه هزار نفر در قالب پنج کاروان به مناطق جنگی اعزام شدند.
مثنوی افزود: از این تعداد یک هزار و 324 نفر مرد و یک هزار 676 نفر زن بودند که به مدت 20 روز در مناطق جنگی جنوب کشور حضور داشتند.
وی برگزاری کارگاههای آموزشی، اجرای برنامه های فرهنگی و برگزاری کرسی های آزاد اندیشی با موضوعات مختلف را از جمله برنامه های برگزاری شده در این اردوها عنوان کرد.
مثنوی یادآور شد: بیش از 90 درصد از شرکت کنندگان در اردوهای راهیان نور، برای اولین بار شرکت کرده بودند.
در این مراسم همچنین "سید ناصر حسینی پور" آزاده و جانباز دفاع مقدس به بیان خاطرات خود از دوران دفاع مقدس و اسارت پرداخت.
در پایان این مراسم از خادمان راهیان نور استان تجلیل به عمل آمد.