به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام سیدمحمدحسن فاضلیان در مراسم افتتاح مدیریت استانی حوزه های علمیه خواهران کرمانشاه که با حضور جمعی از مسئولان این استان برگزار شد، ضمن ارائه گزارشی از وضعیت مدارس علمیه خواهران در منطقه هشت اظهار داشت: مدیریت منطقه هشت حوزههای علمیه خواهران در آبان ماه 88 افتتاح شد و با مرکزیت همدان مسئولیت مدارس علمیه خواهران استانهای همدان، کرمانشاه و کردستان را عهدهدار شد.
وی با اشاره به وجود 9 مدرسه علمیه خواهران در استان همدان و چهار مدرسه علمیه خواهران در استان کردستان افزود: در استان کرمانشاه نیز 10 مدرسه علمیه خواهران فعالیت میکنند.
مدیر منطقه هشت حوزههای علمیه خواهران با اشاره به اینکه راهاندازی مدیریتهای منطقهای با هدف تسهیل و تدقیق در امور حوزههای علمیه خواهران صورت گرفت، تصریح کرد: این امر هم در بعد نرمافزاری و هم در بعد سختافزاری انجام میپذیرد.
استان کرمانشاه خط مقدم دفاع در مقابل تهاجم فرهنگی
فاضلیان در ادامه از استان کرمانشاه به عنوان خط مقدم دفاع در مقابل تهاجم فرهنگی یاد کرد و گفت: این استان با وجود موفقیتهای مناسب در مسائل نرمافزاری آموزشی و فرهنگی، از لحاظ ساخت و ساز عقب مانده است.
وی با اشاره به لزوم فعالسازی هیئتهای امنا در مدارس علمیه خواهران خاطرنشان کرد: یکی از نقاط قوت مدیریتهای استانی حوزههای علمیه خواهران نسبت به حوزههای علمیه برادران، شورایی اداره نشدن آنها است.
جایگاه مدارس علمیه خواهران برای خیرین تبیین شود
بر پایه این گزارش، در ادامه این مراسم حجتالاسلام عزیزمراد منصوری مدیر استانی حوزههای علمیه خواهران کرمانشاه در سخنانی با اشاره به ظرفیت خیرین در زمینه توسعه و راهاندازی حوزههای علمیه خواهران خاطرنشان کرد: اگر جایگاه مدارس علمیه خواهران برای خیرین مشخص شود، اهمیتی که آنان برای ساخت حوزههای علمیه خواهران قائل خواهند بود، کمتر از مدارس دولتی نخواهد بود.
تاریخ انتشار: ۴ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۵:۳۵
قم - خبرگزاری مهر: مدیر منطقه هشت حوزههای علمیه خواهران بر لزوم فعالسازی هیئتهای امنا در مدارس علمیه خواهران تاکید کرد.