به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر محمد شریعتی افزود: بحث پرونده الکترونیک سلامت از جمله مباحثی است که به عنوان ابزاری برای مدیریت بیماریها و مدیریت سلامت افراد در نظام سلامت موثر است.
وی گفت: در قانون برنامه پنجم توسعه، برنامه پرونده الکترونیک سلامت جزء وظایف وزارت بهداشت شناخته شده که باید تا پایان این برنامه برای تمام مردم ایجاد شود.
شریعتی ادامه داد: در حال حاضر پایلوت پرونده الکترونیک سلامت در سه دانشگاه علوم پزشکی که طرح پزشک خانواده شهری در آن شهرها اجرایی شده را راه اندازی کرده ایم و تا پایان برنامه پنجم توسعه همه افراد در دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور تحت پوشش برنامه پزشک خانواده قرار گرفته و دارای پرونده الکترونیک سلامت می شوند.
قائم مقام معاون بهداشت وزارت بهداشت خاطر نشان کرد: هر فردی در منطقه زندگی خود که تحت پوشش پزشک خانواده قرار می گیرد، پزشک خود را انتخاب می کند واین اتفاق در نرم افزار نشان می دهد که هر فردی پزشک خود را انتخاب می کند و آن پزشک بیمار را ویزیت پایه می کند و تمام اطلاعات پزشکی فرد را بروری پرونده الکترونیک او ثبت می کند و سابقه بیماری های او را ثبت می کند.
شریعتی اضافه کرد: با وجود پرونده الکترونیک برای هر بیمار به راحتی می توانیم متوجه شویم که بیماریهای شایع در آن منطقه کدام است و تمام عوامل خطر، ریز فاکتورها و داروهای تجویزی، درمانها و عکسهای بیمار در پرونده الکترونیک قرار می گیرد و پزشک با اشراف بیشتری به درمان بیمار می پردازد.