رئیس هیئت اعزامی نمایندگان کارگر ایران از دیدار نمایندگان کارگری کشور با مدیرکل کارگری سازمان جهانی کار خبر داد و گفت: افزایش سطح تعاملات ILO و بخش کارگری ایران؛ دستاورد این نشست بوده است.

سیدمحمد یاراحمدیان در گفتگو با مهر از جدیدترین اقدامات نمایندگان کارگری جمهوری اسلامی ایران در یکصدمین اجلاس جهانی کار در شهر ژنو خبر داد و گفت: اجلاس تا 6 روز دیگر نیز ادامه خواهد داشت و در روز 17 ژوئن، مراسم اختتامیه برگزار می شود.

رئیس هیئت اعزامی نمایندگان کارگری جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: نمایندگان کارگران ایران موفق شدند با مدیر کل کارگری سازمان جهانی کار در محل شعبه اروپایی سازمان ملل دیدار و گفتگو کنند.

یاراحمدیان با تاکید بر اینکه در این دیدار نمایندگان کارگری جمهوری اسلامی ایران به معرفی تشکل های عالی صنفی کارگری کشور پرداختند، تصریح کرد: هم اکنون شوراهای اسلامی کار کشور با سابقه 20 ساله فعالیت و بیش از 1500 تشکل تحت پوشش در کنار مجمع عالی نمایندگان کارگر کشور با بیش از 4 هزار تشکل کارگری درون کارگاهی در ایران فعالیت دارد.

وی ادامه داد: همچنین کانون عالی انجمن های صنفی کارگری کشور نیز در مدت زمان کمتر از یکسال گذشته تشکیل و با ایجاد بیش از 500 انجمن صنفی مشغول به فعالیت است.

این مقام مسئول کارگری کشور با بیان اینکه موارد یاد شده به مدیر کل کارگری ILO معرفی شده است، افزود: در این نشست مشترک نمایندگان کارگری جمهوری اسلامی ایران از کوتاهی سازمان جهانی کار در قبال تشکل های شناسنامه دار جمهوری اسلامی ایران انتقاد کردند.

به گفته یاراحمدیان، در ادامه این نشست "دن کونیا" مدیر کل بخش کارگری سازمان جهانی کار نیز سوالاتی را در زمینه چگونگی نمایندگی و وظایف تشکل های صنفی کارگری ایران و همچنین جمعیت تحت پوشش آنان مطرح کرد.

وی افزود: این مقام بخش کارگری سازمان جهانی کار، همچنین سئوالاتی را در مورد نحوه برقراری روابط 3 جانبه بین کارگران، کارفرمایان و دولت و همچنین چگونگی تصمیم گیری در زمینه دستمزد و اصلاح قانون کار در ایران پرسید.

رئیس هیئت اعزامی نمایندگان کارگری جمهوری اسلامی ایران به اجلاس جهانی کار، گفت: بحث چگونگی دفاع نمایندگان کارگری از حقوق نیروی کار نیز از جمله سوالات مطرح شده بوده است.

یاراحمدیان این مطلب را هم اضافه کرد که مدیران بخش کارگری ILO ضمن ابراز خرسندی از فعالیت تشکل های کارگری در جمهوری اسلامی ایران خواستار ارائه اطلاعات بیشتر در مورد فعالیت های تشکل های کارگری در کشور شدند تا از این طریق بتوان در راستای تقویت تعاملات و روابط دوجانبه عملکرد بهتری را ارائه کرد.

گفتنی است، یکصدمین اجلاس جهانی کار که از اول ژوئن سال جاری آغاز شده است تا هفدهم ژوئن در شهر ژنو کشور سوئیس با حضور نمانیدگان دولت، کارگری و کارفرمایی بیش از 180 کشور جهان ادامه خواهد داشت.