به گزارش خبرگزاری مهر، در این مطلب آمده است: بهار عربی حرکت آرام خود را بسوی عربستان سعودی آغاز کرده است. در حالی که در این کشور رانندگی خانمها ممنوع است، اما اتومبیل ها مملو از رانندگانی هستند که پوشیه بر صورت خود دارند.
نیویورک تایمز می نویسد: زمانی که یک گروه از زنان درعربستان از فیس بوک، توییتر، و یوتیوب حرکت اعتراض جمعی در راستای بی اعتنایی به ممنوعیت رانندگی سازماندهی کنند در مقایسه با تظاهرات های اعتراضی در کشورهای همسایه برای تغییرات رژیم که با گلوله و باتوم روبرو می شود خیلی بزرگ نخواهد بود، اما در درون هسته های اصلی همه این جنبش ها؛ "اراده" و "آزادی" هر دو گروه را بر انگیخته است. رژیم سعودی، سنگینی وضعیت را درک می کند و بطور قطع در مسیر متوقف کردن اعتراض برنامه ریزی شده برای 17 ژوئن حرکت می کند.
در ادامه این مطلب نویسنده با اشاره به وضعیت زنان در عربستان تحت حاکمیت خاندان آل سعود آورده است: این تمایل برای انکار ورود زنان به صحنه های عمومی به صورت نادرستی به عنوان یک حاکمیت مذهبی معرفی شده در حالی که چنین استثنایی در قرآن وجود ندارد و بر عکس در سال های صدر اسلام زنان حضوری فعال و حیاتی در جوامع مسلمانان داشتند. آنها در مساجد حاضر می شدند در بحث های عمومی شرکت می کردند و در فرایند تصمیم گیری ها هم حاضر بودند.
در بش دیگری از این مطلب آمده است: جدایی جنسی به "دینداری" مربوط نمی شود این مسئله به استثنا کردن و تحت انقیاد در آوردن آنهاست. تا به این وسیله زنان را از فعالیت های سیاسی بازدارند و مانع از مشارکت فعال آنها در بخش های عمومی شوند و این روند سبب می شود تا استفاده از تمامی حقوقی که اسلام به آنها داده مشکل تر شود و به این دلیل است که زنان به ممنوعیت رانندگی بی اعتنایی می کنند و در واقع با این اقدام سرانجام تغییرات کلی در نظامی سیاسی عربستان را طلب خواهند کرد. آنها نه تنها خواهان رانندگی هستند بلکه خواهان طرح ریزی دوباره جغرافیای سیاسی کشورشان نیز هستند.
این روزنامه آمریکایی می نویسد: این زنان مانند آن فردی که تانک ها را در میان "تیان آنمن" پکن را متوقف کرد و مانند زنانی که در سراسر خاورمیانه و شمال آفریقا اعتراض می کنند ارزش "کلید" اتومبیل ها را درک می کنند. مبارزه زنان سعودی برای حق رانندگی نوعی حرکت پیشرو در یک عصر جدید در منطقه است.