به گزارش گروه دين و انديشه خبرگزاري " مهر" به نقل از پايگاه اطلاع رساني رسا، اين كنگره با حضور سازمانها و نهادهاي اسلامي و فلسطيني متعدد و نيز شخصيتهاي اسلامي گوناگون و به هدف حمايت همه جانبه از مقدسات فلسطين برگزار شد كه سخنرانان و كارشناسان حاضر در آن بر ضرورت همكاري و هماهنگي دنياي اسلام براي حمايت فلسطين و مقدسات اسلامي آن تأكيد كردند.
عبدالعزيز تويجري، دبير كل ايسسكو در اين مراسم ضمن تقدير و تشكر از توجهات پادشاه اردن به مسئله فلسطين و مقدسات آن و تلاش گسترده وي براي دفاع از اين سرزمين اسلامي تأكيد كرد: فلسطين، سرزمين پيامبر و مقدسات بايد مورد حمايت و دفاع همه جانبه مسلمانان و مسيحيان باشد و تاريخ و تمدن و فرهنگ اسلامي و ديني آن همواره زنده گردد.
وي ابراز اميدواري كرد اين گونه كنگرههاي اسلامي بتواند گام مؤثري در راه زنده كردن مقدسات و حمايت آنها در فلسطين باشد.
احمد هليل، وزير اوقاف و امور اسلامي اردن نيز در اين كنگره بينالمللي طي سخنان ضمن اشاره به تلاشهاي اردن به ويژه پادشاه آن ملك عبدالله دوم در زمينه دفاع از ارزشهاي فلسطين اعلام كرد: اردن همواره عملياتهاي بازسازي زيربناهاي مسجدالأقصي، مسجد قبهالصخره، مصلاي مرواني و ديگر مساجد و اماكن مقدس فلسطين را پيگيري مينمايد و در اين راستا پنج ميليون دينار سرمايهگذاري كرده است.
احمد هليل از تمامي سازمانها و جوامع بينالملل خواست تا به حمايت مقدسات اسلامي و مسيحي اين سرزمين مقدس برخيزند و فرهنگ و تمدن تاريخي قدس و فلسطين را زنده نگهدارند.
وزير فرهنگ فلسطين نيز از ديگر سخنرانان كنگره مقدسات فلسطين در اردن بود كه پس از تقدير و تشكر از برگزار كنندگان اين كنگره به جنايات و اقدامات تخريبي رژيم صهيونيستي در فلسطين اشاره كرد و چندين اقدام صهيونيستي در راستاي ويراني مقدسات و اماكن مقدس در قدس و فلسطين را نام برد.
وي تأكيد كرد: اين كنگره بايد نقش بسيار مؤثري در آگاه كردن ملتها نسبت به نقشههاي رژيم صهيونيستي در زمينه از بين بردن مقدسات و ويراني آنها در فلسطين داشته باشد.