به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله سبحانی از مراجع عظام تقلید به مناسبت برگزاری بیست و هشتمین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم پیامی صادر کرد. در این پیام آمده است:
1- نورافکنی و ایمان آفرینی قرآن به یک زمان و یا به یک امت مخصوص نبوده، بلکه پیوسته تا روز رستاخیز نورپاش و رهنما است و گذشت زمان و دگرگونی تمدن ها در رهبری آن تأثیر ندارد. در حالی که این ویژگی در معجزات پیامبران پیشین وجود ندارد و از معجزات نه گانه حضرت موسی و یا معجزات حضرت مسیح فقط گروه معاصر و اندکی پس از آنان بهره مند بودند و اگر قرآن از آنها یاد نمی کرد چه بسا قسمت اعظم آنها از حافظه زمان پاک می گشت.
در این جا این سؤال مطرح است، چرا معجزات آنان موقت ولی دلیل نبوت پیامبر اسلام جاودان و پیوسته است؟ پاسخ این سؤال روشن است این نوع تفاوت در دلایل، از ماهیت رسالت آنان سرچشمه می گیرد، زیرا نبوت آنان پیوسته نبوده و از این جهت معجزات آنان نیز هم رنگ دعوت آنها شده است.
ولی رسالت خاتم، و دعوت جاودان او تا روز رستاخیز، در گرو اعجاز جاودان است تا برهان نبوت در هر زمان در اختیار ملل جهان قرار گیرد.
2- ویژگی دوم قرآن، نهایت ناپذیری آن است با این که متجاوز از چهارده قرن است که پژوهشگران روی مفاهیم و حقایق قرآن کار می کنند هنوز جای تحقیق باقی است. تو گویی قرآن بسان طبیعت است که هر چه بشر روی آن کارکند هر روز به حقایق تازه ای دست می یابد.
مردی از امام رضا (ع) پرسید: چرا تلاوت قرآن، از طراوت آن نمی کاهد و پیوسته بالنده و تازه است؟
امام در پاسخ فرمود: نکته این است که قرآن برای زمان محدود و گروه خاص فرستاده نشده است از این نظر در همه زمان و نزد همه ملل جهان تا روز رستاخیز درخشنده است.
در پایان از سازمان اوقاف و امور خیریه سپاسگزار بوده که چنین فضای روحانی و قرآنی را پدید آورده و از این طریق به نشر قرآن و گسترش آموزش آن درمیان جوانان کمک شایان تقدیر نموده است.