به گزارش خبرنگار مهر، جمعی از کشاورزان گلستانی با اشاره به مشکلات فراروی تامین سوخت کشاورزی از ناهماهنگی دستگاههای مربوط در این بخش انتقاد دارند.
این کشاورزان با اشاره به سهمیه بندی سوخت کشاورزی از برخی ناهماهنگی بین دستگاههای متولی در ارائه سوخت در زمان مناسب گلایمندند.
در حال حاضر کشاورزان باید هر ماه در سیستم و سامانه تعریف شده برای دریافت سوخت کشاورزی ثبت نام کنند، سپس با مراجعه به جهاد کشاورزی و اداره آبیاری، شرکت نفت و پمپ بنزین نسبت به دریافت سوخت اقدام کنند.
طولانی بودن این پروسه و ناهماهنگی برخی بخش ها در این فرآیند موجب مشکلاتی برای کشاورزان منطقه شده است.
محصولات روبه خشکی
کشاورزی از روستای آهنگر محله گرگان در تماس با خبرنگار مهر، با بیان اینکه محصولات کشاورزیمان رو به خشکی است، خواهان توجه ویژه مسئوولان برای رفع مشکلات مربوط به تامین سوخت کشاروزی شد.
زاهدی در این زمنیه افزود: به دلیل آنکه کارت سوخت کشاورزی ارائه نشده است، هر ماه باید پس از ثبت نام در سامانه تعریف شده و ارائه پروانه کشت به جهاد کشاورزی و دستگاههای مربوطه مراجعه کنیم.
وی اظهار داشت: با گذشت حدود 12 روز از ماه جدید، جهاد کشاورزی، اداره آبیاری نسبت به تایید برای پرداخت سوخت کشاورزی ام اقدام کرده اند ولی مسئولان پمپ بنزین به بهانه آنکه درخواستم هنوز تایید نشده است، از پرداخت سهیمه سوخت خودداری می کنند.
این کشاورز بیان داشت: هر بار باید بیش از 10 هزار تومان هزینه کنم تا به دستگاههای متولی برای پیگیری و تحویل حواله سهیمه سوخت اقدام کنیم.
وی که این سوخت را برای چاه کشاورزی برای مزارع سویا و کلزا نیاز دارد ، عنوان کرد: نیاز است مسئولان برای رفع مشکلات فراروی کشاورزان منطقه تدبیری اساسی چاره اندیشی کنند.
برداشت غیرمجاز مشکل ساز شده است
معاون برنامه ریزی جهادکشاورزی گلستان پیش از این اعلام کرده بود سوخت ارائه شده برای چاه های کشاورزی دارای پروانه کافی است ولی برداشت های غیرمجاز مشکل ساز شده است.
غلامرضا جعفری از کشاورزان خواست نسبت به رعایت مجوزهای صادر شده در این بخش رعایت کنند.
وی از کشاورزان و بهره بردارن خواست تا برای بهره مندی از این سوخت در سامانه مربوط ثبت نام کنند.
جعفری با اشاره به اینکه بهره برداران چاههای کشاورزی با مشکل سوخت مواجه هستند، این مشکل قدمت دیرینه ای دارد.
جعفری با اشاره به اینکه بهره برداران چاههای کشاورزی با مشکل سوخت مواجه هستند، این مشکل قدمت دیرینه ای دارد.
به گزارش مهر، در حال حاضر سهمه سوخت کشاورزان ماهانه 2500 لیتر است که به قیمت 150 تومان عرضه می شود.
گلستان 650 هزار هکتار اراضی کشاورزی دارد و سالانه بیش از 92 نوع محصول کشاورزی در آن تولید می شود.