به گزارش خبرنگار مهر، مجید امینی ظهر یکشنبه در نشست کمیته برنامه ریزی درمیان اظهار داشت: اعتبارات سال 90 شهرستان درمیان در 13 فصل و 42 برنامه بین این تعداد پروژه توزیع شده است که توسط 30 دستگاه اجرا می شود.
وی با بیان اینکه سهمیه درمیان از اعتبارات تملک و داراییهای خراسان جنوبی 8.9 درصد است، تصریح کرد: اعتبار تخصیص یافته به این شهرستان نسبت به سال گذشته 4.5 درصد رشد داشته است.
معاون برنامه ریزی استاندار خراسان جنوبی گفت: مبنای اختصاص اعتبارات تملک و دارایی برای هر شهرستان میزان محرومیت، وسعت و جمعیت است.
امینی با اشاره به وظایف کمیته برنامه ریزی شهرستان بر اساس قانون بر نامه پنجم توسعه بیان کرد: سوق دادن شهرستان به سمت توسعه و آبادانی و شکوفا ساختن استعدادهای بالقوه شهرستان، مشارکت مدیران شهرستانی در برنامه ریزی های منطقه ای و جایگزینی نگاه منطقه ای به جای نگاه دستگاهی از مهمترین وظایف تبیین شده در این قانون برای اعضای کمیته برنامه ریزی شهرستان است.
وی ادامه داد: اگر کمیته های برنامه ریزی شهرستانها به خوبی عمل کنند با توجه به افق برنامه پنجم در آینده به یک توسعه متوازن در استان و سطح کشور دست می یابیم.
معاون برنامه ریزی استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه براساس ماده 180 قانون برنامه پنجم توسعه باید دو درصد از کل اعتبار تملک کشور در اختیار معاونت راهبردی ریاست جمهوری قرار گیرد، افزود: این اعتبارات برای توسعه و رشد متوازن همه مناطق با بازنگری مرتبط شاخصها و در راستای ارتقاء شاخصهای مناطق کمتر توسعه یافته هزینه می شود.
به گفته وی باید سالیانه این شاخصها 10 درصد افزایش داشته باشند و به میانگین کشوری نزدیک شوند.
امینی با اشاره به اینکه دستگاههای اجرایی شهرستانها باید از محل اعتبارات تملک و دارایی ها هشت درصد را به طرحهای هادی روستایی و بهسازی روستاها اختصاص دهند، افزود: سه درصد این اعتبار برای توسعه زیرساختهای شهرکهای صنعتی با اولویت مناطق کم برخوردار هزینه خواهد شد.