تاریخ انتشار: ۲۳ تیر ۱۳۹۰ - ۱۱:۴۷

قم - خبرگزاری مهر: مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشور خانواده مهدوی را یک خانواده آرمانی عنوان کرد که بر اعتقادات خود را در هر شرایطی حفظ می‌کند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین محمود رضا جمشیدی شامگاه چهارشنبه در همایش ویژ‌گی‌های خانواده مهدوی که در تالار بعثت فرهنگسرای جوان استان برگزار شد، با اشاره به اینکه خانواده مهدوی یک خانواده آرمانی است که با عقیده‌ زندگی می‌کند و در تمام مشکلات بر اعتقادات صحیح خود ایستادگی می‌کند، اضافه کرد: اطاعت از خدا را باید انجام داد و انسان‌های عاجز در آن کوتاهی می‌کنند.

قائم مقام حوزه علمیه قم با تأکید بر اینکه خوبی را باید در عمل به همسر و یا همسایه نشان داد، افزود: تلاش کنیم در زندگی یک رنگی داشته باشیم و همچنین رنگ‌های بد را به یکدگیر منتقل نکنیم.

رابطه با امام زمان(عج) نباید کاسب کارانه باشد

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: رابطه یک فرد با امام زمان(عج) نباید کاسب‌کارانه باشد و در درجه اول نیز باید خود امام زمان(عج) را بطلبیم و همچنین باید این امام عصر را به خوبی شناخت و کسی که امام عصر را داشته باشد به همه چیز دست خواهد یافت.

وی با تاکید بر اینکه باید به مکان‌هایی که امام زمان‌(عج) دوست دارد رفت، ابراز داشت: این روز‌ها ایامی است که انسان می‌تواند در خود تغییر و تحول ایجاد کند و کانون زندگی خود را نسبت به گذشته محکم‌تر کند.

پاک زیستن در جوانی سیره انبیاء است

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشور با اشاره به اینکه پاک زیستن در جوانی سیره انبیاء است، اظهار داشت: باید قدر این لحظات را دانست و از آن به خوبی استفاده و مراقبت کرد.

وی با بیان اینکه باید به دنبال پاکی رفت زمانی که دیگران از آن غافل هستند، افزود: همچنین همواره لازم است مراسمی که برای خداوند است با شکوه‌تر از دیگر مراسم برگزار شود.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ادامه داد: در روایت‌ها آمده است که معصومین(ع) نسبت به پدر و مادر هزاران برابر بیشتر انسان‌ها را دوست دارند و خداوند نیز بیش از معصومین انسان را دوست دارد.

باید به تربیت کودکان توجه کرد

جمشیدی با اشاره به اینکه تربیت و بزرگ کردن کودک در خانواده همچون یک نهال ظریف و نوپا است، اضافه کرد: هر بذر و نهالی را نمی‌توان به حال خود‌‌ رها کرد بلکه این نهال نیازمند توجه است.

وی ادامه داد: همه مردان موفق به دلیل داشتن همسران خوب به یک جایگاه مناسبی رسیده‌اند و همچنین خداوند کانون گرم خانواده را برای آرامش قرار داده است.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشور اظهار داشت: پیامبر اسلام در جامعه‌ای که ارزشی برای زن قائل نبوده و زن‌های خود را از طریق فساد و یا جنگ بدست می‌آوردند و همچنین دختران خود را زنده به گور می‌کردند به ترویج اسلام پرداخت. بنابراین پیامبر در چنین جامعه‌ای به زن و جایگاهش اهمیت قائل شد و در این زمینه نیز اسلام به مرد‌ها سفارش‌های مکرر در مورد زن کرده است.

عضو شورای مرکزی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ادامه داد: پیغمبران خدا از جنس مردم بودند و در بازار، کشاورزی و چوپانی فعالیت داشتند، آن‌ها نیز مشکلات و غصه داشتند اما در غصه و مشکلات خود کفر نمی‌گفتند.