حجت الاسلام علی بخشی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: کانونهای مساجد قسمت تامین کننده بخش فکری مسجد باید باشد و هیئت امنا و سنتی ها بعد سنتی را باید حفظ کنند.
وی افزود: کانونهای مساجد با جذب جوانان و نوجوانان می توانند تامین کننده نیازهای روحی و معنوی و یا بخش امروزی مساجد باشند و کانونهای مساجد این پتانسیل را دارد.
وی ادامه داد: مسجد بهترین پایگاه عمومی، مردمی، مورد اعتماد و مورد مراجعه برای مبارزه با تهاجم فرهنگی است و مسجد و کانونفرهنگی و هنری مسجد از اهمیت خاصی برای مبارزه با تهاجم فرهنگی برخوردار است.
حجت الاسلام بخشی بیان داشت: کانونهای مساجد را باید به یک پایگاه آموزشی و فرهنگی تبدیل کنند و بالا بردن سطح جذابیت مساجد در ابعاد آموزشی، هنری، فرهنگی، ورزشی نقش مهم و ویژه ای در تحقق این امر دارد.
مسئول امور مبلغین اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی بیان داشت: زیبا سازی مسجد، فضای سمعی و بصری، جوان پسند بودن مسجد و غیره از جمله پیشنهادات برای جذب جوانان و نوجوانان به مسجد است.
وی گفت: جوانان و نوجوانان را درک کنیم تا آنان به مسجد و کانون مسجد اعتماد کنند و کانونها این نقش را برای جذب به مسجد عهده دارند.
حجت الاسلام بخشی اظهار داشت: برخی هیئت امنا مساجد به علت جوان نبودن توان جذب جوانان و نوجوانان را به مسجد ندارند و این کانونها هستند که نقش جذب را به عهده دارند.