دکتر علی الهی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه صادرات پلاسما در استان قم از دو سال پیش آغاز شده، اظهار داشت: در سال گذشته 25 هزار واحد پلاسما و در سال جاری تا کنون 10 هزار واحد پلاسما از طریق شرکت پالایش و پژوهش خون ایران به کشور آلمان صادر شده است.
وی افزود: واحدهای پلاسما برای تولید داروهای مخصوص بیماریهای انعقادی به کار میروند که استان قم در تولید این فراورده جزو سه استان برتر کشور است.
رئیس سازمان انتقال خون استان قم با اشاره به رشد 10 درصدی اهدای خون در چهار ماه اول امسال نسبت به مدت مشابه در سال گذشته، افزود: در این مدت 13 هزار مورد اهدای خون توسط همشهریان صورت گرفته است.
الهی به ضوابط بین المللی سازمان جهانی انتقال خون در مورد ذخیره بانک خون اشاره کرد و گفت: بنا بر ضوابط در صورت بروز حوادث تمامی سازمانهای انتقال خون در سراسر جهان باید ذخیره حداقل 9 تا 15 روز را در بانک خون خود داشته باشند تا در نبود اهدا کننده با مشکل مواجه نشوند و استان قم خوشبختانه در این زمینه نه تنها مشکلی ندارد بلکه به استانهای دیگر هم خون ارسال میکند.
وی با اعلام اینکه بیشتر خون مازاد استان به سه استان خوزستان، هرمزگان و سیستان و بلوچستان ارسال میشود از مردم خیر و نوع دوست استان قم تشکر و قدردانی کرد.
رئیس سازمان انتقال خون استان قم همچنین حمایتهای استاندار و مسئولان عالی استان را موثر عنوان کرد و یادآور شد: در کنار این حمایتها این سازمان برای توسعه سیستم انتقال خون استان نیازمند حمایت بیشتر مسئولین است.
الهی در پایان سخنان خود بر حمایت خیرین در توسعه هر چه بیشتر سیستم انتقال خون و رفع مشکلات مالی تأکید کرد.
تاریخ انتشار: ۷ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۱:۵۷
قم - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان انتقال خون استان قم با اعلام اینکه بیش از 90 درصد پلاسمای تولیدی استان به کشور آلمان صادر میشود، گفت: صادرات این فرآورده نسبت به سال گذشته 100 درصد رشد داشته است.