فرخ مسجدی در گفتگو با خبرنگار مهر، افزود: اعتبار استانی شهرستان تبریز در سال گذشته بیش از 410 میلیارد ریال بود که 18.5 درصد اعتبار استان را شامل میشد.
وی مجموع اعتبار شهرستان تبریز از محل اعتبارات استانی، ملی استانی شده و ردیفهای متفرقه در سال 89 را بیش از 876 میلیارد ریال ذکر کرد و افزود: با این میزان اعتبار در سال گذشته 340 پروژه در دست اجرا بود که با اعتبار سالهای گذشته و مورد نیاز برای آینده، کل اعتبار این تعداد پروژه 243 میلیارد تومان برآورد میشود.
مسجدی با اعلام افزایش 15 درصدی اعتبار استانی شهرستان تبریز نسبت به سال گذشته افزود: اعتبار استانی شهرستان تبریز برای سال جاری، بیش از 473 میلیارد ریال منظور شده است که برای اجرای 219 پروژه عمرانی شامل 49 پروژه جدید هزینه خواهد شد.
وی با برشماری برخی از پروژههای مهم شهرستان تبریز در سال جاری گفت: برای پروژههای فناوری اطلاعات، 10 میلیارد ریال و برای پروژههای آموزش فنی و حرفهای نزدیک به 50 میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته شده است.
مسجدی یاد آور شد: برای تعمیر و تجهیز کانون اصلاح و تربیت تبریز، 110 میلیارد ریال و برای تعمیر و مرمت مقبرةالشعرا نیز 5 میلیارد ریال منظور شده است.
وی اظهار داشت: سازمان میراث فرهنگی برای مرمت و ساماندهی 25 باب اثر تاریخی و همچنین آموزش، ترویج، بازاریابی و تبلیغات، 45 میلیارد ریال هزینه خواهد کرد.
مسجدی مجموع اعتبار پروژههای تربیت بدنی را نیز 53 میلیارد ریال ذکر کرد و افزود: در بخش راه و ترابری، بیش از 42 میلیارد ریال و در بخش کشاورزی، 15 میلیارد ریال اعتبار هزینه خواهد شد.
وی ادامه داد: برای شهرداریهای شهرستان تبریز نیز 16 میلیارد ریال اعتبار استانی منظور شده است.
مسجدی مبنای توزیع اعتبارات برای شهرستانها را گستره شهرهای مصوب هر شهرستان ذکر کرد و افزود: در هر یک از برنامههای قانون بودجه، شاخصهایی تعریف شده است که توزیع اعتبارات بر اساس آن شاخصها صورت میگیرد.