مدیر عامل صندوق تامین اجتماعی با اشاره به اهمیت و حساسیت خاص کار فرهنگی گفت: انجام کارهای فرهنگی باید با روشهای جذاب و مناسب و به دور از روشهای تحمیلی انجام شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر رحمت الله حافظی مجموعه 60 هزار نفری کارکنان سازمان تامین‌اجتماعی را اولین گروه هدف در برنامه‌های فرهنگی برشمرد و ادامه داد: برای جامعه 30 میلیون نفری بیمه‌شدگان و بازنشستگان نیز باید برنامه‌های فرهنگی مناسبی درنظر بگیریم.

وی بر استفاده از افراد توانمند و دارای انگیزه در کارهای فرهنگی تأکید کرد و افزود: با تهیه محتوای مناسب و جذاب برای برنامه‌های فرهنگی می‌توان جمع زیادی از مخاطبان را جذب کرد و پیام‌های مناسب را به جامعه هدف منتقل کرد.

عباس زارع‌نژاد، مدیرکل روابط عمومی و امور بین‌الملل و رئیس شورای فرهنگی سازمان تأمین‌اجتماعی نیز در این جلسه ایجاد هماهنگی و هم‌افزایی در فعالیتهای فرهنگی را از وظایف و ماموریتهای اصلی شورای فرهنگی برشمرد و گفت: برنامه‌های فرهنگی زیادی از سوی حوزه‌های مختلف سازمان اجرا می‌شود که هماهنگی و همسویی این برنامه‌ها می‌تواند زمینه‌ساز هم‌افزایی و تأثیرگذاری بیشتر برنامه‌ها باشد.

وی سیاستگذاری، برنامه‌ریزی و نظارت بر حسن اجرای فعالیتهای فرهنگی را ماموریت دیگر شورای فرهنگی عنوان کرد و افزود: تدوین برنامه‌های سالانه فرهنگی و اجرای مناسب برنامه‌های ویژه و مناسبتی می‌تواند فرصتی ارزشمند برای فعالیت فرهنگی در سازمان تامین‌اجتماعی فراهم نماید.

حجت‌الاسلام حسینی نیشابوری مسئول ائمه جماعات و عضو شورای فرهنگی سازمان تأمین‌اجتماعی اقدامات انجام شده در حوزه فرهنگی در سازمان تأمین‌اجتماعی را قابل تقدیر دانست و گفت: طی یکسال اخیر شاهد اقدامات خوبی در حوزه فرهنگی بوده‌ایم و با برنامه‌ریزی و هماهنگی بیشتر شاهد توسعه و اثربخشی بیشتر این فعالیت‌ها نیز خواهیم بود.

وی سرمایه‌گذاری بیشتر در حوزه فرهنگی را زمینه‌ساز ارتقای فرهنگ عمومی و استحکام باورها و اعتقادات جامعه دانست و از حمایت مدیران سازمان تأمین‌اجتماعی از فعالیت‌های فرهنگی تقدیر کرد.