به گزارش خبرنگار مهر، میرسعید صفی نیا ظهر سه شنبه در چهارمین کارگاه آموزشی ایمنی و آتش نشانی فرودگاه های سراسر کشور اظهار داشت: در سال جاری در راستای ایمن سازی و اطفای حریق دستورالعمل های توسعه و پیشگیری به تمام فرودگاه های کشور ابلاغ شده و باید اجرایی شود.
وی با بیان اینکه از این 22 میلیارد تومان در جهت ایمنی سازی کل فرودگاه ها استفاده می شود، بیان کرد: مجوز خرید 18 دستگاه ماشین آلات ایمنی، کف ساز، دستگاه های ایمنی انفرادی، یک و نیم میلیارد تومان اعتبار برای بهسازی و بومی سازی فرودگاه ها، اعزام 10 نفر به خارج از کشور برای آموزش مدون به پرسنل هوایی و سه میلیارد تومان نیز برای بودجه های جاری فرودگاه ها هزینه شده است.
مدیرکل ایمنی و آتش نشانی شرکت فرودگاه های کل کشور گفت: مجوز 11 مناقصه خرید تجهیزات به منظور نوسازی و ایمن سازی فرودگاه های کل کشور با اعتبار 17 میلیارد تومان صادر شده است و کارهای اولیه برای به نتیجه رسیدن این مهم نیز هم اکنون در دست اقدام قرار دارد.
صفی نیا با بیان اینکه در هر فرودگاه سه طرح عملیاتی آتش وجود دارد، گفت: تجهیزات، نیروی انسانی و بدنه هواپیما سه مسئله اساسی در کاهش تلفات جانی و خسارت مالی است که توجه به رعایت استانداردهای لازم در این حوزه باید مورد توجه تمامی مسئولان فرودگاه های کشور قرار گیرد.
وی با اشاره به اینکه حساسیت کار هواپیمای به آموزش و تجهیزات بستگی دارد، بیان کرد: در گارگاه های آموزشی به افراد مربوطه آموزش عملی و تئوری جهت رویاروی درست و به موقع با حریق داده خواهد شد.
مدیر کل ایمنی و آتش نشانی شرکت فرودگاه های کل کشور اظهار داشت: مسئولان موظفند که آموزش های لازمی را که در این کارگاه یاد می گیرند جهت پیشبرد اهداف هوایی به دیگر پرسنل خود نیز انتقال دهند تا در صورت بروز حادثه ای احتمالی از خسارت های مالی و جانی جلوگیری شود.
این کارگاه آموزشی با حضور مسئولان 54 فرودگاه کشور با هدف ایمن سازی فرودگاه ها به مدت دو روز در سنندج برگزار می شود.