نخستین کارگاه آموزشی بین المللی مطالعات زنان و خانواده با حضور جمعی از زنان مسلمان فعال در عرصه بین المللی پس از پنج روز فعالیت، دیروز در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی پایان یافت.

به گزارش خبرگزاری مهر، در این کارگاه که از سوی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی و مؤسسه غیر دولتی ترنم اندیشه برگزار شد، شرکت کنندگانی از کشورهای، هند، پاکستان، فیلیپین، اندونزی، تایوان، تانزانیا، کنیا، سریلانکا و قزاقستان دوره حضورداشتند.

 لیلا سادات زعفرانچی سرپرست گروه بررسی مسائل زنان در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، اقتصاد خانوار و جایگاه اشتغال زنان در آن، مناسبات قدرت در نظام بین الملل و وضعیت زنان در حقوق بشر، نقد و بررسی فمینیسم و تعرض آن با دیدگاه اسلام در خصوص مسائل زنان و خانواده، کارگاه سبک زندگی اسلامی در زمینه روابط بین همسران، والدین، فرزندان و روابط فامیلی و نظام حقوق زن در اسلام از مهمترین محورهای مطرح شده در این کارگاه عنوان کرد.

بررسی رواج مدرنیته با آموزه‎های نظری چون سکولاریسم، اومانیسم و لیبرالیسم از یک سو و رواج سبک زندگی مدرن و آموزه‎های فمینیستی از سوی دیگر به عنوان مسئله مشترک بسیاری از کشورهای اسلامی و فراهم کردن فرصت تبادل اندیشه‎ها، تجارب و یافتن راهی برای بازگشت به آموزه‎های اسلامی و سبک زندگی اسلامی در دوران معاصر هدف اصلی برگزاری این کارگاه بودند.