به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا شجاعی با تأکید بر لزوم برخورد جدی با پدیده قاچاق اظهار داشت: آسیبپذیر شدن بخش تولید و از بین رفتن فرصتهای شغلی از مهمترین نتایج منفی قاچاق کالا به شمار میرود.
وی با اشاره به وضعیت قاچاق لوازم آرایشی و بهداشتی در جامعه، افزایش سطح آگاهی و اطلاعات مردم در خصوص مضرات استفاده از لوازم آرایشی بهداشتی قاچاق را مهم دانست.
معاون نظارت و بازرسی سازمان بازرگانی استان همدان ادامه داد: در همین راستا چندین جلسه با حضور اعضای اتحادیههای صنف آرایشگر زنانه و مردانه استان همدان، نمایندگان دانشگاه علوم پزشکی، نمایندگان مجامع امور صنفی همدان و سازمان بازرگانی استان برگزار شده است.
وی ابراز داشت: در این جلسه ضمن ارائه اطلاعاتی در خصوص تأثیرات منفی کالای قاچاق بر سلامت، بر لزوم اجتناب واحدهای خدماترسان آرایشگر زنانه و مردانه، از فروش لوازم آرایشی و بهداشتی تأکید شد.
شجاعی با اشاره به حضور مأموران نظارت و بازرسی در بازار همدان افزود: انجام گشتهای مشترک با دانشگاه علوم پزشکی استان همدان دارای اثرات و برکات مثبتی بوده چرا که سبب کاهش فروش کالاهای قاچاق آرایشی و بهداشتی در استان همدان شده است.
وی گفت: در همین راستا واحدهای غیر مجاز فعال شناسایی شدهاند که برخورد با آنها و یا ساماندهی این واحدها انجام پذیرفته و به همین دلیل تا حدود زیادی از گرایش به فروش کالاهای قاچاق بهداشتی و آرایشی کاسته شده است.
معاون نظارت و بازرسی سازمان بازرگانی استان همدان با اشاره به اینکه در اکثر مواقع مبارزه جدی با یک تخلف، منجر به فعالیت به شکل زیرزمینی میشود، ابراز داشت: در همین راستا کار اطلاعرسانی و آموزش در دستور کار قرار گرفته تا مردم نسبت به خرید لوازم آرایشی و بهداشتی از طریق آرایشگاهها اقدام نکنند.
شجاعی در پایان فرهنگسازی را یکی از مهمترین راهکارهای مبارزه و کاهش قاچاق کالا دانست و بر لزوم همکاری تمام نهادها و دستگاههای مسئول در این زمینه تأکید کرد.