نصرالله ابراهیمی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه یکهزار نفر از نخبگان کشور موفق به دریافت تسهیلات مسکن شده اند، افزود: تسهیلات پرداختی به نخبگان استان تهران در قالب وام خرید مسکن، کمک هزینه حج عمره و کمک هزینه مربوط به هزینه های تحصیلی، آموزشی و حمایت از طرحهای آنان است.
وی گفت: ساز و کار اجرایی و قوانین موجود در قانون پنجم توسعه برای بکارگیری و جذب نخبگان موجود است و باید به درستی از این ظرفیتهای قانونی استفاده شود.
این مسئول توجه به استعدادهای برتر را اساس و پایه پیشرفت کشور دانست دانست و ادامه داد: اگر کشور به دنبال برتری علمی در منطقه و فتح قله های علمی در دنیاست، باید به نخبگان توجهی ویژه داشته باشد.
چهار پارک علم و فناوری در استان تهران فعالیت می کنند
وی بیان کرد: هم اکنون در استان تهران چهار پارک علم و فناوری و 18 مرکز رشد تحت پوشش دانشگاههای استان فعالیت دارند که مقرر شده تا ظرفیت این پارکها با ایجاد پنج پارک دیگر در شهرستانهای استان تهران افزایش یابد.
ابراهیمی افزود: هم افزایی، هماهنگی، تشکیل دفاتر علمی نخبگان در استانها و حمایت از شرکتهای تعاونی دانش بنیان از اهم وظایف دفاتر استانی نخبگان است.
وی گفت: تعامل با نخبگان و صاحبنظران کشور در تصمیم سازی مدیران اجرایی برای برنامه ریزی موجب تقویت و تسریع در پیشرفت همه جانبه اقدامات دستگاههای اجرایی خواهد بود.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری تهران اضافه کرد: امسال بیش از 380 طرح به جشنواره علم تا عمل استان تهران عرضه شد که بیش از 60 طرح قابلیت تجاری سازی و کار آفرینی داشتند.
وی با اشاره به اهداف اولیه تأسیس بنیادهای نخبگان استانی یادآور شد: رویکرد دولتهای نهم و دهم به مقوله علم و فناوری با تأسی از منویات مقام معظم رهبری، کاملاً کلان و محوری است و از همین روست که بنیادهای استانی با هدف جذب و حمایتهای مادی و معنوی نخبگان تأسیس شده اند.