به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر محمود ملاباشی در نشستی با روسای دانشگاههای جدید التاسیس افزود: 8 تا 10 درصد بودجه سرانه هر دانشجو در دانشگاهها باید به بعد ورزشی اختصاص داده شود تا با رشد چشمگیری در ورزش دانشجویی روبرو شویم.
وی افزود: همکاری سه بخش اداره کل تربیت بدنی وزارت علوم، پژوهشکده تربیت بدنی و فدراسیون ملی ورزشهای دانشگاهی به تحول و شکوفایی در ورزش دانشجویی منجر می شود.
وی یادآور شد: این سه بخش فعالیت خود را به موازات ورزش کشور ادامه می دهند و اداره کل تربیت بدنی وزارت علوم با هماهنگی دو بخش پژوهشکده و فدراسیون ملی ورزشهای دانشگاهی نقش موثرتری در رشد ورزش دانشگاهی خواهد داشت.
ملاباشی کشف استعدادهای ورزشی در بدو ورود دانشجویان به دانشگاهها را از وظایف مدیران تربیت بدنی دانشگاهها دانست و گفت: باید توجه داشت که حضور چهارساله دانشجویان در دانشگاهها، همراه با کشف استعدادهای ورزشی باشد و این توجه می تواند زمینه ساز حضور ورزشکاران دانشجو در میادین بین المللی قرار گیرد.
وی نقش مدیران تربیت بدنی را در پرکردن اوقات فراغت دانشجویان مهم ارزیابی کرد و یادآور شد: از آنجا که دانشجویان امروز مدیران آینده کشور هستند باید در جهت ارتقای فکر آنها و به مسائل ورزشی و فرهنگی آنها توجه کرد چرا که تصمیم گیری این مدیران آینده ورزش کشور را می سازد.
معاون دانشجویی وزیر علوم همچنین خواستار اجرای برنامههای ابداعی بنا به موقعیتهای جغرافیایی هر دانشگاه شد و گفت: دانشگاهها باید براساس یک برنامه کلی عمل نکنند بلکه باید برنامههای آنها متناسب با آداب و رسوم هر منطقه باشد و در این میان نباید توجه به ورزشهای بومی و محلی را از یاد برد.
ملاباشی توجه به ظرفیتهای کلان ورزش دانشگاهی در استعدادیابی و قهرمان پروری را ضروری خواند و گفت: از آنجا که چهار میلیون دانشجو در دانشگاههای کشور در حال تحصیل هستند ، قابل قبول نیست که آمار کمی از دانشجویان ورزشکار داشته باشیم و انتظار می رود با توجه به ورزشهای خوابگاهی و همگانی شرایطی را فراهم کرد تا از استعدادهای دانشجویان در جهت تقویت و گسترش ورزش کشور استفاده کنیم.